Magazin Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Paylaş
Müzeyyen Senar hastaneye kaldırıldı

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Müzeyyen Senar, tansiyon düşüklüğü şikayeti ile Bodrum'da hastaneye kaldırıldı

Alınan bilgiye göre, Senar, sabah saatlerinde tansiyon düşüklüğü şikayeti ile yakınları tarafından, ambulansla Bodrum’daki özel bir hastaneye getirildi.

Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Ragıp Çap, gazetecilere yaptığı açıklamada, Senar’ın bugün tansiyon düşüklüğü şikayeti ile hastaneye başvurduğunu söyledi. Müzeyyen Senar’ın halsizlik yakınması ile hastanelerine başvurduğuna işaret eden Çap, "Burada yapılan incelemede tansiyon düşüklüğü saptandı. Bunun dışında herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Tansiyon düşüklüğü için hastamızın gerekli tedavisi yapılıyor. Şu anda kendisi iyi ve eve gitmek, taburcu olmak istiyor. Çok kısa süre müşahede altında kalacak. Biz de kendisini sağlıklı bir şekilde taburcu etmeyi düşünüyoruz. Hastamızın şuan için genel sağlık durumu iyi" diye konuştu.

"TANSİYONUNU DÜZELTTİLER İSTİRAHAT EDİYOR"

Haberin Devamı

Senar’ın kızı Feraye Işıl, annesinin tansiyonunun düzeldiğini ve istirahat ettiğini söyledi.

Işıl, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin sabah saatlerinde tansiyon düşüklüğü şikayeti ile hastaneye kaldırıldığını anlattı.
Işıl, annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Bir tansiyon düşüklüğü oldu, çok önemli bir şey değil. Ancak korkuttu bizi. Dolayısıyla rahat etmek için buraya getirdik. Tansiyonunu düzelttiler ve şuanda istirahat ediyor. Telaş edilecek bir şey yok Allah’a şükür. Taburcu edilmesi için doktorlardan haber bekliyoruz " dedi.

Hastane yetkilileri ise Senar’ın bir süre daha müşahede altında tutulacağını bildirdi.