Magazin 'Müzisyen olmayı daha çok isterdim'

'Müzisyen olmayı daha çok isterdim'

Paylaş
'Müzisyen olmayı daha çok isterdim'

'Turki Ekstra' programında konuşan oyuncu Erkan Petakkaya "Oyuncu yerine müzisyen olmayı daha çok isterdim" dedi

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalı için hazırlanan 'Turki Ekstra’ programında 'Paramparça’ dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, başrolünü Şükran Ovalı ile oynadığı 'Yeni Dünya' filmi ile ilgili soruları yanıtladı. Petekkaya filmi izlerken birkaç salise de olsa canlandırdığı karakterin gerçek olduğunu zannettiğini söyledi. Erkan Petekkaya, "Bu asla gişe filmi değildir. İnsanlara bir hayatı anlattı. Zaten sanatın da amacı bu; insanlara ufacık da olsa bir şey vermek, farkındalık yaratmak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya, Down sendromlu çocuklar için şarkı söylediği hatırlatılınca şunları söyledi:

'MÜZİK DAHA BAŞKA BİR ŞEY'

"Ben bir oyuncuyum. Her oyuncu şarkı söyleyemez, bir enstrüman çalamaz; bu bir Allah vergisi. Ayrıca çalması da gerekmiyor. Ben müziği seviyorum. Müziği seven bir insanım. Hatta oyuncu yerine müzisyen olması daha çok isterdim; çünkü müzik daha başka bir şey benim için."

AKÇIL: DOSTLUĞUMUZ HEP DEVAM EDECEK

Programda, ayrıca kısa röportajı ekrana getirilen Sinan Akçıl, Erkan Petekkaya ile gurur duyduğunu vurgularken "O her zaman iyi ve kötü günümde destek olmuş bir insan. Ben de her zaman yanındayım. O, benim gerçek dostum. İkimiz de bir gün şöhretimizi her şeyimizi kaybetsek bile bu dostluk devam edecektir" dedi.

Haberin Devamı

İhsan DÖRTKARDEŞ/ DHA