Spor Nadal Avustralya'dan çekildi

Nadal Avustralya'dan çekildi

Paylaş
Nadal Avustralya'dan çekildi

Avustralya Açık Tenis turnuvasında çeyrek finalde Andy Murray ile karşılaşan İspanyol Nadal, sakatlığı nedeniyle turnuvadan çekildi

Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta çeyrek finalde Rafael Nadal-Andy Murray mücadelesinde İspanyol raket maçı tamamlamayarak, turnuvadan çekildi.

Andy Murray'ın 2-0 üstünlüğü bulunan maçta, Nadal 3. sette dizinden sakatlandı. Bu sonuçla Murray, erkeklerde ilk yarı finalist oldu.

Haberin Devamı

CİLİC'İN GRAND SLAM SİFTAHI

Melbourne Park kortlarında düzenlenen turnuvanın dokuzuncu gününde, tek erkeklerde ilk çeyrek final maçında 14 numaralı seribaşı Hırvat Marin Ciliç, 7 numaralı seribaşı ABD’li Andy Roddick ile karşılaştı.

Maçı 7-6, 6-3, 3-6, 2-6 ve 6-3’lük setlerle 3-2 kazanan Ciliç, ilk kez bir "Grand Slam"de yarı finale çıktı. Turnuvada tek erkeklerde yarı finalde Ciliç ile Murray karşılaşacak.

HENIN İÇİN RAKİP FARK ETMİYOR

Tek bayanlarda günün ilk çeyrek final maçında Belçikalı Justine Henin, Rus Nadia Petrova ile karşılaştı. Henin, Rus rakibini 7-6 ve 7-5’lik setlerle 2-0 yenerek yarı finale ismini yazdıran tenisçi oldu. Avustralya Açık, tenise 18 ay ara veren Henin’in bu aradan sonra katıldığı 2. turnuva olmuştu.

WİMBLEDON'DAN SONRA BİR YARI FİNAL DAHA

Günün bayanlardaki diğer çeyrek finali maçında Çinli Zheng Jie ile Rus Maria Kirilenko karşı karşıya geldi.

Maçı 6-1 ve 6-3’lük 2-0 setlerle kazanan Zheng, yarı finalist oldu. Avustralya Açık’ta bayanlarda yarı finalde Henin ile Zheng karşılaşacak.

Haberin Devamı