Spor Nadal'dan Mallorca'ya yardım eli

Nadal'dan Mallorca'ya yardım eli

Paylaş
Nadal'dan Mallorca'ya yardım eli

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, doğum yeri olan Balear Adaları'nın ekonomik krizdeki futbol kulübü RCD'nın bir kısım hissesini satın aldı

85 milyon Euro'yu bulan borcu olan Mallorca kulübü krizden çıkmak için kendisine yeni ortaklar bulurken, bunlardan biri tenisçi Nadal oldu.

Balear Adaları grubundan Manacor’da doğan Nadal, Mallorca’ya hissedar olarak, destek verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, İspanyol tenisçi "Mallorca’ya yardım etmiş olmak benim için bir onur. Bu onur, Mallorcalılar tarafından yürütülecek yeni projenin bir parçasıdır.

Teknik direktörlüğe getirilen Michael Laudrup benim çok sevdiğim bir teknik direktördür ve kulüp için de iyi bir imajdır" dedi.

Real Madrid taraftarı olarak bilinen Nadal’ın, Mallorca kulübü için yaptığı bu jestin ada halkı tarafından da çok olumlu tepki aldığı bildirildi.

La Liga’yı 5. sırada bitiren Mallorca’nın, ekonomik krizde olmasından kaynaklanan tüm polemiklere rağmen gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı