Astroloji Namıdiğer Merkür Retrosu!

Namıdiğer Merkür Retrosu!

Paylaş
Namıdiğer Merkür Retrosu!

Pazartesi gününden itibaren biraz daha karışmaya başlıyoruz. Asparagas haberler, evraklarda sahtecilik, hesaplarda kargaşa, kandırılmak, eski arkadaşlar ve sevgililerle görüşmek, haber almak gibi temalar ön planda olacak...

ANIL CAN

Süreci:
3 Aralık- 22 aralık
Retronun gerçekleştiği burç : Yay (Her burç için geçerlidir.)

Bu Merkür retro sürecinde yeni işlere başlanmaz, yeni sözleşme yapılmaz, yeni ilişkiye başlanmaz.

Bu dönem eski sevgililer ön plana çıkarsa görüşebilirsiniz çünkü eski defterleri kapanması gerek yenisinin açılması için.

Bazılarınız eski sevgiliyi affedecek lakin 3 hafta sonra aslında bu ilişkiyi neden devam etmemeniz gerek onu anlayacaksınız.

Bu yüzden bu süreç içerisinde eski sevgilinizle de barışacaksanız. Kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye ederim.

Yarım kalan işleri tamamlamak için çok uygun... Uzun zamandır evde tadilata ihtiyacınız var ve bir türlü vakit bulamadıysanız işte bu zaman dilimi eksikleri gidermek için size fırsatlar verecek.

SEYAHATLERE DİKKAT!


Seyahat ederken mutlaka dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Uçak biletinizin veya treninizin kalkış saati değişebilir. Peronlar da değişimler olabilir. Uçak ve trenlerde arıza olabilir ve bu yüzden seyahatler iptal olabilir.

Evrak işlerinizde evraklarınızın tam olduğunu tekrar tekrar kontrol edin. Eksik evrak veya hatalı evraklarla çok karşılaşabiliriz.

Bankalarda sorun, başkasının hesabına yanlış para gönderme gibi sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Bu süreçte gereksiz ve anlam veremediğiniz trafik kazaları , dikkatsizliklerden kaynaklı kazalar ve bazı sakarlıklarla karşılaşabiliriz.

Elektronik cihazlarda bozulma arıza da meydana gelecek. Kombi, televizyon ve telefon gibi, internet sorunları araçlarınızın elektronik aksanında problem gibi sıkıntılarla karşılabilirsiniz.

Elektronik cihazlarınız bozulursa yenisini almayınız. Arızalı çıkar veya arıza sorunu olur. Merkür retrosunun bitişini beklemek daha hayırlı ve mantıklı olacak...


Kısacası yeni başlangıçlar için zorlu, süre gelen işleriniz ve bitiremediğiniz işleriniz içinde çok şanslı bir dönem.

Merkür retrosu 22 Aralık'ta son bulacak. Bu zamana kadar daha temkinli olursak çok daha iyi olur.

Sosyal medya

twitter: Cananl
Instagram: Anilcanofficial

Haberin Devamı