Magazin Namlunun ucundaki ünlüler- 2

Namlunun ucundaki ünlüler- 2

Paylaş
Namlunun ucundaki ünlüler- 2

Sanat, spor, medya, televizyon dünyasının birçok ünlü ismi çeşitli sebeplerden kurşunların hedefi oldu. İşte o ünlüler:

ŞİKAYETÇİ OLMADI DEDİKODU DEDİ

Hülya Avşar ile evliliğinden dolayı magazin gündeminden hiç düşmeyen Kaya Çilingiroğlu 11 Ekim 2003 tarihinde Etiler'de bürosunun önünde kurşunlara hedef oldu. Çilingiroğlu, iki bacağı ve sağ ayağından yaralandı. Çilingiroğlu, kendisini vuranlardan şikâyetçi olmadı.
O dönem Trabzonspor'un başkanı olmak isteyen işadamı Ahmet Ağaoğlu'nun yakın arkadaşı olduğu için rakipler tarafından vurulduğu öne sürüldü.

Çilingiroğlu mahkemede şu ifadeyi verdi:

"Olayı şimdi çok iyi hatırlamıyorum. Şükrü'yü gördüm. Bana bir şey söyledi. Ben de cevap verdim. Kızdı, ayağıma doğru bir el ateş etti. Ben de panik yapıp elini tuttum. O da panik oldu sanırım ateşe devam etti. Onu bırakmamı söyledi. Ayağımın parçalandığını hissettim. Belki ben elini tuttuğum için tekrar ateş etti. Beni öldürmek isteseydi, öldürürdü. Çok yakındık ve koruma da yoktu yanımda. Bana niye ateş ettiğini bilmiyorum. Ama onlar da güç durumda kaldılar. Bizim Karadeniz'de dedikodu çoktur. Doldurmuşlar herhalde...

MESLEKTAŞINI SAVUNDU VURULDU!



Önce, Uğur Kılıç'ı eleştiren Ayşe Önal ardından Ayşe Önal'a destek veren yazı yazan Hıncal Uluç, saldırganların hedefi oldu. Alaattin Çakıcı 3 yıl ceza aldı
11 Ekim 1994'te gazeteci Ayşe Önal, Alaattin Çakıcı'nın eşi Uğur Kılıç için Nokta Dergisi'nde eleştirel bir yazı yazdı. İddialara göre Uğur Kılıç, Ayşe Önal'a bir saldırı düzenledi Ayşe Önal da bu saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu. Hıncal Uluç da Ayşe Önal'ı savunan bir yazı kaleme aldı bu yazıda da Uğur Kılıç'ı eleştirdi. Uğur Kılıç yazıdan hoşlanmayınca eşi Alaattin Çakıcı devreye girdi ve Uluç bacağından vuruldu. Alaattin Çakıcı, Hıncal Uluç'un yaralanması olayından 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı.

AHMET ÇAKAR ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Telegol programının yıldızlarınden biri olan eski FIFA hakemi Ahmet Çakar 2004 yılında Mecidiyeköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.
Profilo Alışveriş Merkezi önünde otomobilinden inen Ahmet Çakar'a, kimliği bilinmeyen bir kişi yaklaştı ve ateş açtı.

Çakar saldırıda karnından ve kasığından vurularak yere düşerken saldırgan da yaya olarak kaçmayı başardı. Çakar, uzun bir süre hastanede komada yattıktan sonra mucizevi bir şekilde ölümden döndü.

Ahmet Çakar'ı kimin vurduğu, neden vurulduğu ve vur emrini kimlerin verdiği soruları hâlâ yanıt bulamadı.

Ahmet Çakar o dönem polislere Ali Şen, Haluk Ulusoy ve Sahip Som'dan kuşkulandığını söyledi. Çakar, "Polise bu isimleri vermeme rağmen savcı dahil kimse olayı soruşturmadı" demişti.

KULÜP ÇIKIŞI SİLAHLAR PATLADI



Popçu Gülsen 2007'de Ankara'da sahne aldığı gece kulübünün çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Gülsen, şöyle konuşmuştu: "Kulüp çıkışında birkaç kişinin bağırarak ateş açtığını gördüm. Bana yönelik bir saldırıydı ama kimin, neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum. 11 yıldır piyasadayım, ilk kez böyle bir şey başıma geldi!"

ONLAR DA YARA ALMADAN KURTULDU

Bazı ünlü isimlerin şans yanındaydı. Onlar uğradıkları silahlı saldırılardan şans eseri yara almadan kurtuldular ancak yaşadıkları kâbus bir ömür yanlarından ayrılmıyor. İşte saldırılardan yara almadan kurtulan ünm isimler:

ERBİL ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil de silahlı saldırıya uğradı. Şubat 2005'te Erbil, aracına binerken dört el ateş edildi. Kurşunlardan biri Erbil'in aracına isabet ederken diğeri çok yakınından geçti. Erbil şans eseri ölümden döndü. Ateş açanlar
bulunamadı, kimin vur emri verdiği tespit edilemedi.

ERSOY ŞAMPANYAYI REDDEDİNCE

Muazzez Ersoy, silahlı saldırıdan basın danışmanı Sertip Gücün sayesinde kurtuldu. Ekim 98'de konser için Edirne'ye giden Ersoy'a bir hayranı şampanya gönderdi. Ersoy, hayranının tavrından rahatsız olup şampanyayı kabıü etımeyince hayranı silahmı çıkarıp ateş etmeye başladı. Basın danışmanı Sertip Gücün, Ersoy'u korumak için kurşunların önüne atlayıp yaralandı, Ersoy'u kurtardı.

Habertürk

3

Haberin Devamı