Magazin Naomi Campbell şoförünü dövdü

Naomi Campbell şoförünü dövdü

Paylaş
Naomi Campbell şoförünü dövdü

Naomi Campbell şoförünü dövdü

İngiliz eski topmodel 39 yaşındaki Naomi Campbell, yine öfkesine hakim olamadı. Adam dövmekten sabıkalı Campbell, bu kez de şoförünü dövdü. Amerikan medyasında yer alan haberlere göre New York polisi sorgulamak için Naomi Campbell'i arıyor.

Haberin Devamı

Podyumlardaki alımlı ve seksi yürüyüşü ile bir zamanlar göz kamaştıran eski topmodel Naomi Campbell’in başı şiddet kullanmak yüzünden yine belaya girdi. Geçen yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da, Heathrow Havalimanı’nda kayıp bagajı yüzünden polise saldıran, daha önce de hizmetçisini ve bir gazeteciyi dövdüğü için mahkemelik olup ceza alan Naomi Campbell, bu kez de adı açıklanmayan 27 yaşındaki özel soförünü döverek hastanelik etti.

Naomi Campbell şoförünü dövdü

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, New York’ta 2'nci Cadde ile 58'inci Sokak'ın kesiştiğüi yerde, soförü ile tartışmaya başlayan Campbell, önce hakaret dolu sözler sarfetti, sonra da şiddete başvurdu. Oturduğu arka koltuktan şoför koltuğuna uzanan Naomi, savurduğu tokat ve yumruklarla soförünü dövmeye başladı. Naomi Campbell, daha sonra araçtan çıkarak olay yerinden ayrıldı. Campbell'in başını şoför koltuğuna çarpması sonucu yaralanan şoför daha sonra hastaneye kaldırıldı. Yüzünde çizikler ve şişlikler oluşan başına dört dikiş atılan şoför, daha sonra New York polisini arayarak Naomi Campbell'den şikayetçi oldu. Campbell hakkında resmi bir arama kararı olmamasına karşın, New York polisinin sorgulamak için aktif bir biçimde eski topmodeli aradığı belirtildi.

Haberin Devamı

Naomi Campbell, daha once de fırlattığı telefonla hizmetçisi Ana Scolavino’yı başından yaraladığı için mahkemelik olmuş, şiddet kullanmak suçundan sabıka kaydı alan manken, beş gün boyunca Manhattan’da bir sağlık tesisine ait garajın temizlik işlerinde çalışmak zorunda kalmıştı. Scolavino, Campbell'in sinirlenince kontrolden çıktığını ve psikolojisi bozuk olduğu için tehlikeli bir canavara dönüştüğünü söylemişti.

Nafiz ALBAYRAK/NEW YORK, (DHA)