Mehmet Coşkundeniz Nasıl bir aşıksınız?
HABERİ PAYLAŞ

Nasıl bir aşıksınız?

Haberin Devamı

Tutkulu ve romantik misiniz? Her çılgınlığı yapacak deli bir aşık mısınız? Oyundan, baştan çıkarmaktan mı hoşlanıyorsunuz? Aşkla birlikte mantığınız da ön planda mı? Sevdiğinizi göstermekten çekinmeyen cömert bir sevgili misiniz? Yazıyı okuyunca hangi tip aşık olduğunuzu anlayacaksınız.


1 - TUTKULU VE ROMANTİK

Sevgilisinde aradığı en önemli şart fiziksel çekiciliktir. Hoşlandığı insanın kendisini çektiğini ve heyecan uyandırdığını içtenlikle dile getirir ve fiziksel yakınlaşmanın olabildiğince çabuk olmasını arzular. Güllerin ve şarabın hazırlayacağı atmosferde romantik hazları yaşamayı sever. Aşk ve seksi yaşamın en önemli amacı ve girişimi olarak kabul etmektedir.

2 - DENGELİ VE UYUMLU

Eşini mutlu etmeye çalışır. İlişkilerde benimsediği yöntem konuşkan olmak ve eşiyle entelektüel bir iletişim kurmaktır. Sorunları bütün yönleriyle tartışıp sonuç almaya çabalayacaktır. Sevginin sürdüğü boyutta eşine bağlı, ince düşünceli, nazik ve saygılıdır. Eşi sevgi gösterilerine karşılık veremezse kaprisli, üzgün birine dönüşebilir.

3 - ÇILGIN

Yüksek düzeyde ihtiraslı, bir yandan da şefkatli ve sadık olmaya meyillidir. Sevdiğine her şeyiyle sahip olmak ister. Aşk ve sekste tutkulu ve yoğun duygular yaşatır. İlişkiye başlarken karmaşık ve dalgalı duygular içindedir. Karşılıklı güven ortamında ise hem duygusallıktan hem de erotizmden büyük keyif alır.

4 - CÖMERT

Elindeki tüm maddi olanakları kullanacak kadar cömerttir. Karşılığında sevgilisinin sadakat ve sevgisini bekleyecektir. Bilinçli olmadan, farkına varmadan sevdiğine sahiplenici davranır. Davranışlarıyla karşısındaki insanı rahatlatmayı ve huzur vermeyi ister. Aynı davranışları eşinden de bekler. Aşırı durumlarda bu bağlılık gösterileri sevgilisi için sıkıcı ve boğucu olabilir.

5 - OYUNBAZ

En kaygısız, baştan çıkartıcı ve tutkulu sevgilidir. Zekası, kültürü ve engin bilgileriyle tam bir flört uzmanıdır. Çevresinde bulunan ve tanıdığı insanlarla özgürce flört etmek ister. Bağlı olduğu kişinin vazgeçilebilir olduğunu kabul eder ve başka ilişkilere kayabilir. Bu tür aşıklar kendine uygun olanı bulana kadar bazen kazanıp bazen kaybederek aşk oyununu oynar.

6 - DALDAN DALA KONAN

Cana yakındır, şansına güvenir, yaşamdan zevk alır. İlişkilerinde romantizmle karışık serüven arar. Çok derinden sever, heyecan duyar ama gönlünü başka birine kolayca kaptırabilir. Birlikte olduğu kişi idealindeki gibi çıkmazsa, katlanmak yerine yoluna başkasıyla devam eder. Onun için idealini tatmin etmek önemlidir. Asla tek eşle yetinen biri olmaz.

7 - ÇEKİNGEN

İlişkinin başlangıç aşamasında tedbirli, soğukkanlı ve çekingendir. İlgisini mesafeli olarak ortaya koyar. Karşılıklı sevgi geliştikçe aradaki mesafe bir dereceye kadar azalır ama tamamen ortadan kalkmaz. Sevgilisine hislerini açıklamaktan bile kaçınır. Bu davranış romantik ilişkilerde başlı başına bir sorun olabilir.

8 - GELENEKSEL

Derin ve tutkulu bir aşk yerine, sosyal mevkiine destek olacak bir sevgili arar. Maddi durumu iyi olan, entelektüel veya işinde ün yapmış, başarılı ve iyi bir aileden gelen aday bu kişiyi çeker. Kendine uygun bulduğu kişiyle ilişkisini evlilikle yasallaştırmayı ister.

9 - MANTIKLI

Arkadaşlıkla başlayan bir sevgi yolunu tercih eder. Aşkın korkunç heyecanlar ve acılar vererek başlamasını ve ilerlemesini beklemez. Onun için aşk, sevgiliyle beraber yapmaktan zevk duyduğu şeyleri yaşamaktır. En iyi aşık, her zaman çevresinde olan, onu eğlendiren, zamanı iyi geçirmesini sağlayan kişidir.

10 - ŞEFKATLİ

İlişkilerinde hassas, sevecen ve kendini feda eden bir yapısı vardır. Eş olarak da son derece sadıktır. Tam olarak peşinde olduğu şey, ebediyen sürecek yüce ve ruhsal bir birleşmedir. İlişkilerinde beklentisi yüksektir. Bunlar çoğunlukla saf ve temiz fanteziler, hayallerdir. Fedakardır, herkesin sevilmeye hakkı olduğunu düşünür. Onun için aşkın gücü sihir gibidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder