Spor Navarro resmen Kayserispor'da

Navarro resmen Kayserispor'da

Paylaş
Navarro resmen Kayserispor'da

Argentinos Juniors takımından transfer edilen Nicolas Navarro resmen Kayserisporlu oldu

Kayserispor, Arjantin'in Argentionıs Juniors takımında forma giyen 25 yaşındaki kaleci Nicolas Navarro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma, bazı yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, başarılı kaleciyi sarı-kırmızılı renklere kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

NAVARRO KİMDİR?

Arjantin'in Argentinos Juniors takımında forma giyen Nicolas Navarro 25 Mart 1985 tarihinde Buenos Aires'te dünyaya geldi.

2004-2007 yılları arasında Argentinos Juniors'ta forma giyerek profesyonel kariyerine başlangıç yapan Navarro, buradaki üç sezon boyunca 22 maçta forma giydi.

Daha sonra 2008 yılında Napoli'ye transfer oldu. İtalya'da beklenen performansı sergileyemeyen 1.90 boyundaki Arjantinli file bekçisi burada da 22 maçta forma şansı buldu.

Ardından 2009'da River Plate takımına katıldı. River Plate'de sadece 4 maçta oynama fırsatı yakalayan ve beklenilen oyunu sahaya yansıtamayan Navarro, yeniden Argentinos Juniors takımının yolunu tuttu.

2010-2011 sezonunda Argentinos Juniors'ta 23 maçta şans bulan Arjantinli kaleci, 2011-2012 sezonu için Kayserispor ile anlaştı.

BAŞARILARI

Navarro, 2005'te U 20 Dünya şampiyonu olan Arjantin Milli Takımı kadrosuna çağrılanlar arasında bulunuyordu.Arjantinli file bekçisi ayrıca 2008'de Olimpiyat şampiyonu olan Arjantin Olimpik Milli Takımı'nda da yer almıştı.

Haberin Devamı