Magazin Nazlı Çelik'ten şehitlerle ilgili duygusal konuşma (Nazlı Çelik kimdir?

Nazlı Çelik'ten şehitlerle ilgili duygusal konuşma (Nazlı Çelik kimdir?

Paylaş
Nazlı Çelik'ten şehitlerle ilgili duygusal konuşma (Nazlı Çelik kimdir?

Altın Kelebek'te "En iyi kadın haber sunucusu" ödülü Nazlı Çelik'e, "En iyi erkek haber sunucusu ödülü Fatih Portakal'a gitti. Nazlı Çelik'in ödülünü şehitlere ithaf etmesi gecede duygusal anlar yaşanmasına neden oldu

Bu yıl 44.'sü düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. En iyi haber sunucusu dalında kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı ödül verilirken; ödülü kadınlarda Star Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, erkekler de ise FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal aldı.

NAZLI ÇELİK, ÖDÜLÜNÜ ŞEHİTLERE ADADI

Nazlı Çelik, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

''Bu konuşmamın sonunda "Bu kadının başka bir hayatı yok mu?" diyeceksiniz ama ben buradan verilen mesajların çok geniş kitlelere ulaştığına ve gücüne inanıyorum. O yüzden de bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Bugün, geçen sene Beşiktaş'ta 46 şehit verdiğimiz saldırının yıl dönümü.



"ACILARIMIZI UNUTMADIKÇA DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ"

Bizler yaşadıklarımızı unutmadıkça, acılarımızı unutmadıkça daha da güçleneceğiz. Gerçeklerle yüzleştikçe daha da önemli bir ülke olacağımızı düşünüyorum. O yüzden benim için çok önemli olan bu Altın Kelebek'i onları ziyaretimden 6 gün sonra terörle mücadele operasyonlarının en önemli operasyonlarına imza atarken şehit verdiğimiz başta Aydoğan Aydın Paşa, Songül Yakut Yarbay ve 13 Kato kahramanına ve vatan topraklarını emanet ettiğimiz şehitlerimiz için alıyorum."

NAZLI ÇELİK KİMDİR?

Türk haber sunucusu Nazlı Çelik, 1977 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini ise İsviçre'de bir yatılı okulda tamamladı. Amerika'nın Boston şehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gören Nazlı Çelik, 1999 yılında Türkiye'ye döndü. NTV Haber'de polis adliye muhabirliği yaptı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber'i sunuyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapan Nazlı Çelik, Hafta Sonu Haberleri sundu. 2011 yılında hafta içi haberciliğine geri döndü. 16 Mart 2016 tarihinde Mardin Nusaybin'e giden Nazlı Çelik, orada yaşanan olayları yaşayarak anlattı. Bu olayların ardından Nisan'ın başında Hakkari-Yüksekova'ya gitti. O bölgede yaşananları da haber yaptı. 1999 yılında Burak Öztarhan ile evlendi ve 2012 yılında boşandı. Ardından 14 Şubat 2015 tarihinde Serdar Bilgili ile Madrid'de evlenmiş 6 ay sonra boşanmıştı.

FATİH PORTAKAL: BAŞARININ SIRRI ÖZGÜRLÜKTE

Fatih Portakal ödülü aldıktan sonra şöyle konuştu:

"Biz Türkiye'nin hikayelerini paylaşıyoruz. Gerçek hikayeleri paylaşıyoruz. Başarının sırrı aslında özgürlükte. Patron baskısı olmadan özgürce, gölgesi dahi düşmeden yayın yaptığımız için bu ödülü alıyorum. Ben bu ödülü tüm ekip için alıyorum"


Fatih Portakal


Altın Kelebek'te Acun Ilıcalı'nın duygusal anları


Altın Kelebek Ödül Töreni kırmızı halı kıyafetleri! (Kim ne giydi?)


Altın Kelebek'te En İyi Çocuk Oyuncu Beren Gökyıldız seçildi


Haberin Devamı