Magazin Nazlı Hamarat'ın yeni sevgilisi öldürülen eşine çok benziyor

Nazlı Hamarat'ın yeni sevgilisi öldürülen eşine çok benziyor

Paylaş
Nazlı Hamarat'ın yeni sevgilisi öldürülen eşine çok benziyor

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat'ın yeni sevgilisinin, önceki yıl öldürülen eşine olan benzerliği dikkat çekti

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat'ın değerli taş ticareti yapan eşi Emir Şaşmaz, önceki yıl Kiev'de boğazı kesilerek öldürülmüştü.

Olay sonrası günlerce gündemden düşmeyen Nazlı Hamarat, bir süre 5 yıllık eşinin hâlâ yaşadığını savunmuş ancak polis incelemesi sonrası Türkiye'ye getirilen cesetin Rus mafyası tarafından öldürülen Emir Şaşmaz olduğu kesinlik kazanmıştı.

NAZLI HAMARAT'IN ÖLDÜRÜLEN EŞİ;



FİLM SENARYOLARINI ARATMAYAN OLAY

Ölen eşinin olay sırasında yanında olduğu ortaya çıkan sevgilisi Vijdan Vatansever'in açıklamaları da duruma başka bir boyut kazandırmış ve Nazlı Hamarat öldürülen eşinin kendisini dolandırmaya çalıştığını öğrenmişti.


Nazlı Hamarat: Allah günahlarını affetsin kocacık



Nazlı Hamarat'tan şoke eden sözler: Canımı zor kurtardım



Nazlı Hamarat: Eşim ölmedi!


Peş peşe film senaryolarını aratmayan olaylar yaşayan Nazlı Hamarat, yaşadığı sıkıntılı günleri kısa sürede atlatmış ve yarışmaya da kaldığı yerden devam etmişti.

Daha sonra şarkıcılığa başlayan Nazlı Hamarat'ın son olarak aşk yaşamaya başladığı Aydın Gaffar görenleri şoke etti.

NAZLI HAMARAT'IN YENİ SEVGİLİSİ;


Nazlı Hamarat'ın aynı zamanda yurtdışı menajerliğini yapacak olan Aydın Gaffar'ın öldürülen eşi Emir Şaşmaz'a olan şaşırtıcı benzerliği dikkat çekti.


Nazlı Hamarat’ın eşi toprağa verdildi Atilla Taş hüngür hüngür ağladı


Haberin Devamı