Gündem Nazlıcan Toprak, tehditten ifade verdi

Nazlıcan Toprak, tehditten ifade verdi

Paylaş
Nazlıcan Toprak, tehditten ifade verdi

Nazlıcan Toprak, tehditten ifade verdi

İşadamı Halis Toprak'ın “Beni zehirleyerek öldürecekler. Beni ölümle tehdit ediyorlar” diyerek haklarında suç duyurusunda bulunduğu eşi Nazlıcan ile eşinin annesi ve kızkardeşi savcılığa ifade verdi.

Haberin Devamı

Nazlıcan Toprak, sır intihar girişiminin ardından Sarıyer Adliyesi'ne giderek “Beni yıldırarak boşanmaya zorlamak için önce Aslanlı Köşk'ten attı, ardından açlığa terk etti” iddiasıyla eşi Halis Toprak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Halis Toprak ise avukatı aracılığıyla boşanma işlemlerini başlatmış, Nazlıcan ve ailesinin kendisini tehdit ettiğini söyleyerek evden uzaklaştırılmalarını istemişti.

Halis Toprak'ın “tehdit” iddiası üzerine Nazlıcan Toprak, annesi Şehirnaz Tağızade ve kız kardeşi N.T. ile birlikte önce ifade vermek için Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ne gitti. Ancak Nazlıcan Toprak 17, kız kardeşi N.T. 13 yaşında olduğu için ikisi de Rumeli Hisarı'ndaki Çocuk Büro Amirliği'ne gönderildi. Burada Nazlıcan Toprak ile N.T.'nin kimlik tespiti yapıldı.

Haberin Devamı

Dün adliyeye gelmeleri beklenen Nazlıcan Toprak ile yakınları, N.T.'nin sınavı nedeniyle savcıdan bir gün izin istedi. Nazlıcan Toprak, annesi ve kızkardeşi ile bugün Sarıyer Adliyesi'ne geldi.

Yaklaşık 3 saat Müracaat Savcısı'na ifade veren Nazlıcan, annesi ve kardeşi, adliye çıkışında konuşmadı. Avukatları Eray Yılmaz basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Eray Yılmaz, “Halis Toprak'ın yapmış olduğu bu şikayet tamamen isnat dışıdır. Böyle bir zamanda böyle bir şikayette bulunması düşündürücüdür. Zehirlemeyle alakadar bir şey yok. ” dedi.

Uğur CAN/İSTANBUL, (DHA)