Türkiye (Son Dakika) Nazmiye Çam davası sonuçlandı!

Nazmiye Çam davası sonuçlandı!

Paylaş
Nazmiye Çam davası sonuçlandı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında nefesler tutuldu. Akçaabat'ta öldürülen Nazmiye Çam davasında görülen duruşma sonrası Ali Yaşar, Ahmet Çam ve Hasan Çam tutuklandı

Türkiye'nin gündemine oturan ve yıllardır sonucu beklenen Nazmiye Çam davası çözüldü. Trabzon'da devam eden dava sürecinde zanlılar kayınpeder Ali Yaşar Çam, eş Hasan Şükrü Çam ve kayın Ahmet Çam tutuklandı.


DAVA ERTELENMİŞTİ


Son olarak 14 Mart'ta görülen davada, Ahmet Çam'ın babası tarafından sunulan yaş belgesi sebebiyle duruşma iki hafta sonra salı gününe yani 28 Mart'a ertelenmişti. Müebbet hapis alma durumuyla karşı karşıya olan Ahmet Çam ile babası Ali Yaşar Çam hakkında karar verildi. Yıllardır ekranlara gelen ve Müge Anlı tarafından titizlikle işlenen Nazmiye Çam davasında son duruşma gerçekleşti. Küpe delili ile yeni bir boyut kazanan Çam'ın cinayetinde kimin suçlu olup olmadığına mahkeme heyeti ve hakim karar verdi.



Kayınpeder Ali Yaşar Çam(solda) ve Ahmet Çam​(sağda)

MÜEBBETİ DUYUNCA BAYILDI


Mahkemede Ali Yaşar Çam ve Hasan Şükrü Çam'a müebbet hapis cezası çıkmasının ardından kararı duyan Ali Yaşar Çam baygınlık geçirdi. Bunun üzerine Ahmet Çam babasına tekme atarak bağırdı. Ardından da Ali Yaşar Çam kendine geldi.






Nazmiye Çam 2009 yılında öldürülmüştü


OLAYIN GEÇMİŞİ


2009 yılında Akçaabat'ta meydana gelen olayda Nazimiye Çam evden ayrıldıktan sonra kayboldu ve 1 hafta sonra Vakfıkebir sahilinde cesedi bulundu. Başına derin yaralar alarak öldürüldüğü tespit edilen Nazmiye Çam'ın öldürülmesinde ilk görülen davada 7 kişi gözaltına alınmıştı. Polis sorgusunda genç kadının aşk yaşadığı iddia edilen kayınpederi, kocası ve kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış ama daha sonra ifadelerin reddedilmesi ve bulunan somut delillerin bu kişilerle uyuşmaması olayı çıkmaza sürüklemişti. Olay yıllarca Müge Anlı'nın televizyon programına da konu olarak adeta bir diziye dönüşmüştü. 14 Mart'ta görülen davada Ahmet Çam'ın babası tarafından sunulan yaş belgesi sebebiyle duruşma iki hafta sonra salı gününe yani 28 Mart'a ertelenmişti.

Haberin Devamı