Spor NDiaye Galatasaray'da!

NDiaye Galatasaray'da!

Paylaş
NDiaye Galatasaray'da!

Galatasaray, Badou Ndiaye transferi için Osmanlıspor ile anlaşmaya vardı. Sarı-Kırmızılı takım, transferi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Badou NDiaye transferinde amacına ulaştı. Sarı-kırmızılılar, başarılı oyuncunun transferi için Osmanlıspor ile anlaşmaya vardı. Başkan Dursun Özbek, Ankara'da Osmanlıspor kulübü yetkilileri ile bir araya geldi ve transfer sonuçlandı.

NDiaye saat 22:30 gibi menajeriyle birlikte İstanbul'a geldi


KAP'A BİLDİRDİ


Galatasaray, Osmanlıspor'dan Ndiaye'nin transferi için görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

Sarı-Kırmızılı takımdan KAP'a yapılan bildirimde şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcu Papa Alioune Ndiaye'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve Osmanlıspor Futbol Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır."


7 MİLYON EURO


Galatasaray, NDiaye için daha önce 5 milyon Euro önermiş ancak Osmanlıspor bu miktarı yeterli bulmamıştı. Sarı kırmızılılar son görüşmede teklifini 7 milyon Euro'ya çıkardı. Ankara ekibi bu teklife olumlu yanıt verdi. Galatasaray, NDiaye ile 4 yıllık anlaşma imzalayacak. Başarılı oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro ödeneceği belirtiliyor.

Osmanlıspor'da geçen sezon 42 maça çıkan Senegalli orta saha oyuncusu 7 gol atıp, 3 asist yapmıştı.


2 SEZONDA 77 MAÇ


2015-2016 sezonunun başında 300 bin Euro karşılığında Norveç’in Bodo/Glimt kulübünden transfer edilen Ndiaye, 2yılda değerini katladı. Bu süreçte Mor-Sarılı formayı tam 77 maçta terleten Ndiaye, Başkent ekibinin en istikrarlı oyuncularından biri oldu. Çıktığı 77 maçta 18 kez gol sevinci yaşayan Ndiaye, 7 de asist yaptı.

Haberin Devamı