Advertorial Ne ararsan Vimjo'da!
Sponsorlu

Ne ararsan Vimjo'da!


Paylaş
Ne ararsan Vimjo'da!

Ne ararsan Vimjo'da!

Alışverişin en yeni adresi

Alışveriş hepimizin en büyük keyfi... Fakat son günlerde artık sokaklarda değil evde alışveriş tercih ediliyor. Nasıl mı? E-alışveriş siteleri alışverişi evimize getiriyor!

En güzel seçenekler parmaklarınızın ucunda!

Evden çıkmadan, çarşı-pazar gezmeden, hatta yol parası bile vermeden alışveriş keyfi e-alışveriş’te! Üstelik e-alışveriş artık çeşitleri ve uygun fiyat seçenekleriyle de herkesin yüzünü güldürüyor.

Bunun en önemli örneklerinden Vimjo , Nisan ayından beri tüketiciye en kaliteli seçenekleri en uygun fiyatlara sunarak fark yaratıyor. Peki, herkesin dilindeki Vimjo nedir?

Vimjo alışveriş sitesi bir sanal mağaza. Kadın ürünleri, erkek ürünleri ve anne-bebek ürünleri kategorilerinde herkesin ihtiyacı olan ürünleri sunan Vimjo, marka seçenekleri ve ayrıcalıklı fiyat koşullarıyla tüketicinin gözdesi oldu.

Fırsatlardan yararlanmak için tıklayın!

Vimjo , ağız ve diş sağlığından vücut bakımına, cinsel sağlık ürünlerinden medikal ürünlere onbinlerce ürün seçeneği sunuyor. Özellikle son günlerde daha popüler olmasının nedeni de Vimjo alışveriş sitesinin bütün ürünlerinde %30’a varan indirim uygulaması...

Ekonomik açıdan zor günler yaşadığımız şu günlerde, bütün ürünlerde yaptığı %30 indirimle Vimjo en çok tercih edilen sanal mağaza haline geldi. Ama Vimjo’nun ayrıcalıkları bununla da bitmiyor... Vimjo bünyesindeki ürünlere tüketiciye özel tanıtım videoları çekerek, kutuların içerisinde ne olduğunu, alacakları ürünün bütün özelliklerini özenle açıklıyor. Böylece Vimjo, diğer alışveriş sitelerinin aksine ürüne sanal olarak da olsa dokunma imkanı vererek, alışveriş keyfini arttırıyor!

Hangi ürünlerde kampanyalar var? Tıklayın!

Vimjo’nun sürprizleri bununla da bitmiyor! Kampanyalarıyla da en az aldığınız ürün kadar değerli bir başka ürünü de size hediye ediyor! Ya da bazı çok faydalı ürünlere ikili, üçlü ve hatta dörtlü paketlerde çok özel indirimlerle sahip olabiliyorsunuz...

Vimjo’nun tercih edilme sebeplerinden birisi de 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkeziyle tüketiciye yol göstermesi... Hızlı teslimat koşullarıyla ürününüzü 3 saat içinde bile adresinize teslim edebiliyor. 150 TL ve üzeri siparişlerinizde, kargo masrafını da Vimjo karşılıyor!

Tıklayın, Vimjo alışveriş keyfiyle tanışın!