Mehmet Coşkundeniz 'Ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır' diyen 10 çift
HABERİ PAYLAŞ

'Ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır' diyen 10 çift

Haberin Devamı

Onları birbirlerine bağlayan şey nikah defterine attıkları imza değil. Aralarında aşk var, sevgi var, saygı var, derin bir bağlılık var. Dedikodulardan, kavgadan, gürültüden uzak ilişkilerini yaşıyorlar. Biz de bu ‘güzel’ ilişkilere şapka çıkarıyoruz...


SEVİM EMRE - ORHAN GENCEBAY


1974’ten beri birlikteler. Arada “Biz nikahlıyız” deseler de nikah cüzdanlarını bugüne kadar kimse görmedi. Zaten Orhan Gencebay her zaman “Tanrı katında eşimdir” der. Magazin dünyasının en istikrarlı, en ölümsüz ilişkisi. Hala romantikler, hala birbirlerine aşıklar. Sevim Emre’nin geçen Ağustos’taki doğum gününde Orhan Gencebay’a “Canım ömrüm kalbimin efendisi seni çok seviyorum” yazması da bunun kanıtı.

JÜLİDE KURAL - KADİR İNANIR


Ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır diyen 10 çift

17 yıldır kavgasız, gürültüsüz ilişki yaşıyorlar. ‘Kadirizm’ felsefesinin kurucusu, ‘Maçoluğun tarihini yazmış’ Kadir İnanır ile ilişki yaşamak zor olsa gerek ama Jülide Kural hiç de böyle düşünmüyor. “Sizi bir arada ne tutuyor?” sorsuna “Evli değiliz, çocuğumuz yok. Ayrıca ikimizi ayırmak isteyen çok insan var. Ama bizi bir arada tutan şey aşk. Çok güçlü sevgi ve saygı” diye cevap veriyor.

ÖZGÜ NAMAL - SERDAR ORAL


İlişkileri çok da eski değil. Henüz 3 yılı daha yeni tamamladılar. Ama bu sürede Özgü Namal, sevgilisinden 2 çocuk sahibi oldu. Serdar Oral, yoga uzmanı ve nefes terapisti. Bu yüzden ilk çocuklarının adı Nefes. İkinci çocuklarının adı da Elem Su. Özgü Namal, bu birliktelikten sonra dizi ve film dünyasından elini eteğini çekti. Mutlu, mesut yaşayıp gidiyorlar.

SAFİYE SOYMAN - FAİK ÖZTÜRK


Bu yıl birlikteliklerinin 19’uncu yılı. Birbirlerini bu kadar tamamlayan başka bir çift olamaz. Şahsen tanıdığım, sohbet etmekten büyük keyif aldığım bu renkli çift geçtiğimiz günlerde kısa bir ayrılık yaşadıysa da yeniden bir araya geldi. Sonuç olarak onlar Türkiye’nin Safiye ile Faik’i. Ayrılmaları herkesi üzer. Daha nice 19 yılları olsun diyelim ve bir de “Maaşallah” ekleyelim.

ZERRİN TEKİNDOR - HALUK BİLGİNER


Ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır diyen 10 çift

Haluk Bilginer’in, Aşkın Nur Yengi ile evliliğinin bitmesine neden olan ilişki. 6 yıldır sürüyor. Sık sık yurt dışı tatillerine gidiyorlar. Londra’da kendilerine ayrı ayrı birer ev aldılar. Evliliği hiç düşünmüyorlar. Geçen yıl “Evlenecek misiniz?” diye soran gazetecilere Zerrin Tekindor, “Bu sorular hiç bana göre değil, duymamış olayım” diye cevap verdi.

ŞEVVAL SAM - SARP MADEN


9 yıldır ilişki yaşıyorlar. Her ikisinin de müzisyen olması belki de ilişkilerinin temel noktasını oluşturuyor. Sarp Maden Türkiye’nin önemli gitaristlerinden biri. Birlikte sahne alıyorlar, albümlere birlikte imza atıyorlar. Cihangir’deki evlerinde, 4 kedileriyle birlikte yaşıyorlar. Şevval Sam da sevgilisi ile poz vermekten pek haz etmiyor.

ÖMÜR GEDİK - FERHAT GÖÇER


Birliktelikleri 10 yılı doldurdu. İkisinin de daha önceki evliliklerinden çocukları var. Zaman zaman Ömür Gedik’in evlilik baskısı yaptığı konuşulur. Bir ara bu yüzden ayrıldıkları bile söylendi. Ama ayrılığa 8 gün dayanabildiler. 2015’te Ferhat Göçer yüzük parmağına dövme ile ‘Ömür’ yazdırdı. Anlaşılan onlar ‘Bir Ömür’ birlikte olmaya kararlı. Allah mutluluklarını bozmasın.

SEDA SAYAN - ERKAN ÇELİK


Ne nikah bağlar bizi ne mahkeme ayırır diyen 10 çift

Halbuki Seda Sayan evliliğe çok yatkın bir sanatçı. Bugüne kadar 6 kez evlendi. Ama bu kez evlilikten uzak duruyor. Twitter’dan tanıştığı, daha sonra sevgili olduğu Erkan Çelik ile birliktelikleri 5 yılı buldu. Bir ara evlenecekleri çok konuşuldu ama gerçekleşmedi. Erkan Çelik şarkı sözü yazıyor. Bir anlamda Seda Sayan’ın sadece hayat ortağı değil aynı zamanda iş ortağı.

CANDAN ERÇETİN - HAKAN KARAHAN

21 yıldır birlikteler. Birlikte neredeyse hiç görülmediler. 5 yılda bir, restoran çıkışında gazeteciler fotoğraflarını çekse, ona bile itiraz ettiler. Hakan Karahan, “Evlilik, sadece aşkı değil, aynı çatı altında yaşayan şahsiyetleri de çürütüyor. Biz 20 yıldır beraberiz. Karakterlerimiz uyuşuyor. Özgürlüğümüze düşkünüz. Dip dibe yaşamak istemiyoruz” diyerek ilişkilerini özetliyor.

RONİT GÜLCAN - CEM HAKKO


Vakko’nun sahibi Cem Hakko, hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile 10 yılı aşkın bir süredir beraber. Zaman zaman “Evlendiler, yakında evleniyorlar” gibi haberler çıksa da hiç evlenmediler. Zaman zaman “Ayrıldılar, ayrılıyorlar” dedikoduları yapılsa da hiç ayrılmadılar. Onlarınki tam bir hayat arkadaşlığı. Davetlerde, etkinliklerde, cemiyet hayatında hep birlikteler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder