Gündem Ne yaptın Pelin?

Ne yaptın Pelin?

Paylaş
Ne yaptın Pelin?

Okulunun formasyon kursuna başvuran Pelin Özşahin kurs için gereken not ortalamasını tutturamayınca 5'inci kattaki evlerinin balkonundan atladı

BAHÇEYE ÇAKILDI

Haberin Devamı

İzmir’de Yaşar Üniversitesi İngiliz Edebiyatı Bölümü’nde bu yıl 3’üncü sınıfa geçen Pelin Özşahin (21), dün sabah 08.30 sıralarında annesi kahvaltı hazırlarken 5’inci kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bıraktı.

Bahçeye düşen Pelin’i görenler ailesine ve ‘112 Acil Servis’e haber verdi. Hastaneye kaldırılan Pelin kurtarılamadı. Acil Servis kapısında bekleyen mali müşavir baba Mustafa Özşahin ve öğretmen anne Münire Özşahin, kızlarının ölüm haberiyle yıkıldı.

‘İMKANIMIZ VARDI’

Acılı baba Mustafa Özşahin, “Kızım, öğretmenlik mesleği için okulunun formasyon kursuna başvurdu. Ama bunun için gereken not ortalamasını 0.9 puanla kaçırınca bunalıma girdi. Ailece konuşup önümüzdeki yıl notlarını yükseltip bu kursu almasına karar verdik. Başka bir okuldan da aynı kursu aldırabilirdik. Maddi imkanımız vardı” diye ağladı. Yaşar Üniversitesi’nden yapılan açıklamada ise Pelin Özşahin’in formasyon başvurusunda bulunmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

Taylan YILDIRIM/DHA