Magazin Ne yaptıysa inanmadı!

Ne yaptıysa inanmadı!

Paylaş
Ne yaptıysa inanmadı!

Reklamcı Ali Taran'ın, eşinden boşanmasının sebebi olarak Avşar'la ilişkisi gösteriliyordu. Olaya tuz biber olan ayrıntı da ortaya çıktı: Avşar'ın, yanlışlıkla Ali Taran'a gönderdiği telefon mesajı boşanma sürecini hızlandırdı

Reklam dünyasının duayenlerinden Ali Taran ve kanser tedavisi gören eşi Selma Taran, 21 yıllık evliliklerini bitirdi. Şimdi de, bu evliliğin bitmesinin nedenlerinden biri olarak gösterilen Hülya Avşar'la ilgili, ortaya ilginç iddialar atıldı. İddialara göre; Ali Taran, geçtiğimiz yıl başlayan 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışmada jüri üyeliğiyle gündeme geldi, bu durum aile içinde huzursuzluğa neden oldu.

Haberin Devamı

İKNA OLMADI

Taran'ın sık sık şehirdışı elemelerine gitmesi ve program partneri Hülya Avşar'a olan yakın ilgisi, çift arasındaki ipleri gerdi. Geçtiğimiz aylarda Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroglu'na yollayacağı "Zehra'yı okuldan alır mısın?" mesajının yanlışlıkla Ali Taran'a gitmesiyle de gerginlik tavan yaptı. Taran çifti, bu olay nedeniyle bir süre görüşmemişti.

Ancak araya giren aile dostları ve Avşar'ın yanlış anlaşılmayı anlatmasıyla olay tatlıya bağlanmıştı. Ancak bir süredir internette dolaşan bir video kaydı ortalığı yine karıştırdı. Gizlice çekilen bu video görüntüsünde; Hülya Avşar, makyözüyle konuşuyor ve gizli bir aşkı olduğunu itiraf ediyor. Selma Taran da, bu görüntülerin bir 'itiraf' olduğundan yola çıkarak kesin kararını verdi. Ancak bu görüntüler, yakında ekrana gelecek olan Pepsi reklam kampanyası için çekilmiş teaser'lar!

Haberin Devamı

AVŞAR SARAN'I UNUTAMAMIŞ!

Avşar Kızı'nın yakın çevresi, Taran ile Avşar'ın arasında aşk söylentilerinin yersiz olduğunu çünkü Avşar Kızı'nın hâlâ Sadettin Saran'a âşık olduğunu; kimseyle de ilişki yaşamak istemediğini iddia ediyor. Ayrıca Taran çiftinin yakınlarına göre de; Ali Taran, Hülya Avşar'dan etkilenmiş, karşılık görmeyince arkadaş kalmayı kabul etmişti.

BAŞAK ÇOKAN- SABAH