Spor Necati Ateş'e çifte talip

Necati Ateş'e çifte talip

Paylaş
Necati Ateş'e çifte talip

MP Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Uğur İnceman'a Trabzonspor'un, Necati Ateş'e hem Trabzonspor hem de Galatasaray'ın talip olduğunu söyledi

Medicalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takıma gereken acil takviyelerin yapıldığını belirtti. Bazı oyunculara teklifler geldiğine işaret eden Özdilek, Uğur İnceman’a Trabzonspor’un, Necati Ateş’e ise hem Trabzonspor hem de Galatasaray’ın talip olduğunu vurguladı.

Uğur İnceman ve Necati Ateş’in görüşmelerini sürdürdüğüne değinen Özdilek, "Ancak şu ana kadar somut bir gelişme yok. Bu iki oyuncumuz takımda kalacak gibi davranıyoruz. Her iki oyuncunun sözleşmesi sürüyor. Eğer bir değişiklik olursa ona göre tavrımızı belirleriz" dedi.

Şu ana kadar ihtiyaçları olan mevkilere gerekli transferleri yaptıklarını dile getiren Özdilek, "İhtiyacımız olan mevkilere transferleri yaptık, bundan sonra yapacağımız transferler için acele etmeyeceğiz.

Bir yabancı forvet alacağız. Bu forvet Türkiye’de oynamayan bir oyuncu olacak. Görüşmelerimiz sürüyor. Başka mevkiler içinde hem Türkiye’den hem de yurt dışından görüştüğümüz oyuncular var ama transfer için acele etmiyoruz. Transfer dönemi uzun" diye konuştu.

HAZIRLIK KAMPLARINDA 7 HAZIRLIK MAÇI

Özdilek, Bolu ve Avusturya’da kampa gireceklerine de dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Takım 23 Haziran’da tesislerde toplanacak. Daha sonra futbolcular sağlık kontrolünden geçecek.

25 Haziran’da da Bolu Koru Otel’de kampa gireceğiz. 10 Temmuz’a kadar çalışmalarımızı Bolu’da sürdüreceğiz. Oyuncular, 11-12 Temmuz tarihlerinde izin yapacak.

13 Temmuz’da Antalya’da bir araya geleceğiz. Aynı gün 27 Temmuz tarihine kadar sürecek kamp için Avusturya’nın Graz kentine gideceğiz.

Karnten bölgesindeki Blumen ST Veit’te bulunan Glan Hotel’e çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bolu kampında bir, Avusturya kampında 6 hazırlık maçı yapacağız. 10 Temmuz’da Bolu kampında Sivasspor ile hazırlık maçı yapacağız. Avusturya’daki hazırlık maçlarının programını belirlemeye çalışıyoruz."

Haberin Devamı