Spor Necati, Fener'i gözüne kestirdi

Necati, Fener'i gözüne kestirdi

Paylaş
Necati, Fener'i gözüne kestirdi

Son 7 resmi maçını kazanamayan Fenerbahçe için Antalyaspor karşılaşması hayati önem taşırken, gözler formda golcü Necati Ateş'e çevrildi

Futbol yaşamı boyunca büyüklere 19 gol atan Antalyaspor'un yıldızı, son 2 ay içinde içinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon ağlarını 5 kez havalandırdı.

1998'den bu yana Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a toplam 19 gol atan Necati'nin, bunların 5'ini son dönemde kaydetmesi, dikkat çekti.

GALATASARAY'I KUPADA YIKMIŞTI

Fenerbahçe ve Trabzon ağlarını 6'şar kez havalandıran Necati, bir dönem formasını giydiği Galatasaray'a 4, Beşiktaş'a 3 gol atmış durumda. 18 Ocak'taki kupa maçında Fenerbahçe ağlarını bir kez havalandıran tecrübeli oyuncu, 3 Şubat'taki çeyrek final ilk sınavında 1, rövanşta 2 gol atarak, takımının Galatasaray'ı safdışı bırakmasını sağlamıştı.

Necati'nin son kurbanı, 26 Şubat'taki maçta Trabzonspor oldu. Formuna rağmen milli takıma davet edilmemesine de içerleyen golcü oyuncu, kendisini çok iyi hissettiğini ve Fenerbahçe'nin bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

"YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI"

Sahaya çıkıp takım halinde futbol adına güzel işler yaptıklarını dile getiren Necati, "Benim veya takımdan herhangi bir arkadaşımın gol atması bizim için önemli. Ligde bulunduğumuz durum itibariyle her maçta alacağımız puanlar önemli.

Galatasaray ve Avrupa'da oynadıktan sonra Antalyaspor'da yeniden bir çıkış yakaladım. Hedefim daha da iyi olup hem Antalyaspor'da başarılı olmak hem de milli takım heyetinin dikkatini çekmek" dedi.

İstanbul/DHA

2

Haberin Devamı