Magazin Necati Şaşmaz'dan ilginç espri

Necati Şaşmaz'dan ilginç espri

Paylaş
Necati Şaşmaz'dan ilginç espri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' etkinliğine katılan, Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, etkinlikte kendisine üniversite öğrencisi Enes Temel tarafından yöneltilen "Sizin organizasyonlarda sorunlar çıktığında nasıl hallediyorsunuz?" sorusu üzerine esprili bir dille "Kafasına sıkıyoruz" yanıtını verince salondakiler kahkahalara boğuldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu’nun AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın desteğiyle İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlediği Kariyer Günleri’ne, Kanal D’nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncuları Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak, Ertuğrul Şakar ve televizyon programcısı Bekir Develi, konuk olarak öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikteki konuşmasında ’Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde rol alma sürecini anlatan Necati Şaşmaz, severek başladığı işte çok badireler atlattıklarını söyledi. Çok sıkıntı çektiklerini ifade eden Şaşmaz, şöyle dedi:
"Hala sıkıntılarımız bitmedi. Yıllar önce mafya sıkıntısı vardı. Mafyayla mücadele ettik. Kurtlar Vadisi Türkiye’de abisi olmadan, sokaklarda iş yapamaz durumlarından bugün demokrasinin olduğu daha huzurlu bir yere geldik. Artık günümüzde dış mihrakların parmakları, itelemeleriyle bazı şeyler olmakta. Bizi birbirimize düşürüp, bu ülkeyi bölme çabasında olduklarını artık herkes fark ediyor. Biz bölünmeyeceğiz. İnşallah bölünmeyiz. Kurtlar Vadisi yıllarca bu milli çizgide devam etti."

Haberin Devamı


Konuşmaların ardından soru ve cevap bölümüne geçildi. Sorular kısmında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Liderler Yönetim Kurulu Üyesi Enes Temel, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’a "Sizin organizasyonlarda sorunlar çıktığında nasıl hallediyorsunuz" diye sordu. Şaşmaz buna esprili dille "Kafasına sıkıyoruz" yanıtı salondakiler kahkahalara boğuldu. Sözlerine devam eden Necati Şaşmaz, "Ama kişilerin kafasına değil, sorunların kafasına sıkıyoruz. Kriz yönetimi çok önemli bir yönetimdir. Kurtlar Vadisi Terör dizisi kaldırıldığında her şeyimiz ortada kalmış ve bir şey yapmak zorundasınız. Hayatınızın dönüm noktaları bu kriz yönetimleri ile başlar. Size bir sorun geldiğinde o sorunun özüne inmek zorundasınız. O sorun geldiği sırada şiddetlidir siz o anda ondan başka bir şey göremezsiniz. Eğer sorunun özüne inerseniz. O sorunu çözebilirsiniz. Sorunlarımızın sıkın kafasına gitsin" diye konuştu.

Haberin Devamı


"BİNLERCE FİLM YAPSAK AZ"


Necati Şaşmaz’ın konuşmasının ardından mikrofonu alan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "Çanakkale bu ülkenin ön sözü. Milli şuurumuzun başkenti. Çok farklı filmler yapıldı, senaryolar yazıldı. Ancak, yabancılardan Anzaklar’ın çektiği filmler dünyada daha fazla karşılık buldu. Ben de sormak istiyorum, bu ekip güzel bir Çanakkale filmi yapabilir mi" dedi. Bunun üzerine Şaşmaz, "Binlerce film yapsak azdır. Çünkü binlerce, onbinlerce, yüzbinlerce şehidimiz var. Her birinin ayrı bir hikayesi var. Her biri ayrı bir eser bırakmış gitmiş bu topraklara. Hiçbir şey bırakmasalar, kendi temiz kanlarını bırakmışlar. Onlara layık hikayeler çıkartalım. Sizlere sunalım. Evet yapalım" diye, yanıt verdi.


’Kariyer Günleri’ne katılan diğer konukların da kendilerine yöneltilen soruları cevaplamasıyla etkinlik sona erdi.


Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, (DHA)