Spor Necip'in hayali kaptanlık

Necip'in hayali kaptanlık

Paylaş
Necip'in hayali kaptanlık

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Necip Uysal, siyah-beyazlı takımda ilerde kaptanlık yapmak istediğini söyledi

Necip Uysal, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik olarak çıkardığı aylık Yavru Kartal dergisinin şubat sayısında, derginin fun club üyeleri Ayça Şevval Doğan ve Serhat Sumeli’nin sorularını yanıtladı.

Necip, "Gelecekte taraftarlarımızın sizi nasıl hatırlamasını istersiniz" şeklindeki bir soruya, "Burada iyi izler bırakmayı çok istiyorum. En büyük ideallerimden biri de Beşiktaş kaptanı olmak. Futbolu bıraktıktan sonra da ’Beşiktaşlı Necip’ olarak anılmayı hedefliyorum" diye yanıt verdi.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK AYRICALIK"

Beşiktaş’ta oynamanın gerçekten çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden genç futbolcu, "Her futbolcuya nasip olmayacağını düşünüyorum. Bu şansı değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın diğer kulüplerden farkını, "Beşiktaşlılık bir ayrıcalıktır. En önemli farkımız taraftarlarımız. Ayrıca takımımızdaki ortam da çok iyi.

Futbolcularımız hakikaten kaliteli" diye nitelendiren Necip, takım arkadaşı Fabian Ernst’i örnek aldığını, onunla beraber oynama fırsatı bulduğu için çok şanslı olduğunu kaydetti.

Necip, futbolla ilgili hayallerini ise "İlk önce Beşiktaş’ta kendimi kanıtlamak, sonra milli takıma çıkmak, daha sonra da Avrupa takımlarından birine gitmek istiyorum" diye sıraladı.

Haberin Devamı