Gündem 'Neden eşimin canını yaktın?' tokadı

'Neden eşimin canını yaktın?' tokadı

Paylaş
'Neden eşimin canını yaktın?' tokadı

Zonguldak'ta, eşine enjeksiyon yaparken de canını yaktığı gerekçesiyle tepki gösterdiği hemşire Nihan Gencel'e tokat atan Selahattin Boz gözaltına alındı

Baştarla Mahallesi’ndeki Rat Aile Sağlığı Merkezi’nde dün meydana gelen olayda, iddiaya göre Selahattin Boz, önce enjeksiyon için getirdiği eşinin Aile Sağlığı Merkezi’nde bekletilmesine tepki gösterdi.

Bilgisayardaki işini halleden hemşire Nihan Gencel hastaya iğne yaparken, eşinin neden böyle davrandığını sorup, ’Hastanelerde yarım saat bekliyorsunuz, burada 2 dakika bekleyemiyorsunuz’ dedi.

İğnenin yapılmasından sonra eşiyle dışarıya çıkan Selahattin Boz, kısa süre sonra geri dönerek enjeksiyonu yapan hemşire Nihan Gencel’e, ’Sen eşime ne söyledin? Zaten canını da yakmışsın’ diyerek tepki gösterdi.

Çıkan tartışmada Selahattin Boz’un, hemşireye küfür edip kolundan tutarak ittiği iddia edildi. Bu sırada gelen Selahattin Boz’un arkadaşı Yüksel Şen’in de, polisi arayarak yardım isteyen hemşireye olayı büyütmesi nedeniyle tokat attığı ileri sürüldü.

RAPOR ALAN HEMŞİRE ŞİKAYETÇİ OLDU

Gelen polis ekipleri Selahattin Boz’u sağlık merkezinde, kaçan Yüksel Şen’i de evinde gözaltına aldı. Boz ve Şen, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Yüzünde darp izine rastlandığı yönünde doktor raporu alan Nihan Gencel, kendisini tartaklayan hasta yakınlarından şikayetçi olduğunu söyledi.

Gencel, Aile Sağlığı Merkezleri’nde bu tür olaylara karşı güvenlik görevlisinin bulunması gerektiğini belirtti.

Gürkay GÜNDOĞAN/DHA