Spor Neeskens kurayı yorumladı

Neeskens kurayı yorumladı

Paylaş
Neeskens kurayı yorumladı

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla eşleşen Galatasaray, rakibini eleyerek 3. tura yükselmeyi hedefliyor

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, kura çekimini kulübün resmi televizyonu Galatasaray TV'ye değerlendirdi.

Sezgin, UEFA Avrupa Ligi’nin geçmişteki UEFA Kupası’na göre daha kaliteli olduğunu ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi’nden elenip UEFA Avrupa Ligi’ne devam eden Liverpool, Rubin Kazan gibi takımlar var.

Bu da mücadelenin zorlu geçeceği gerçeğini yansıtıyor. Biz de büyük takımız ve hedeflerimiz var. Bir yerlere ulaşmak istiyorsak bu güçlü takımları elemek zorundayız" diye konuştu.

NEESKENS: LEO FRANCO’NUN TANIMASI AVANTAJ

Galatasaray’ın Hollandalı antrenörü Johan Neeskens ise Atletico Madrid’in çok tehlikeli ve kuvvetli bir ekip olduğunu dile getirdi.

Barcelona’da görev aldıkları sırada bu takımla pek çok kez karşılaştıklarını ifade eden Hollandalı çalıştırıcı, "Forlan, Simao ve Agüero gibi çok etkili futbolcuları var. Öncelikli amacımız bu rakibimizi eleyip devam etmek" diye konuştu.

"HERTHA BERLİN'İ İSTİYORDUK"

Kura çekimi öncesi kişisel arzusunun Alman Hertha Berlin ile eşleşmek olduğunu belirten Neeskens, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hertha Berlin ile deplasmanda oynasaydık bile stadın yarısı Türk olacaktı. Bu daha iyi olabilirdi. Atletico Madrid güçlü bir takım.

Tarihi başarılarla dolu, güçlü bir takım. Forlan gol kralı oldu. Zor ve tecrübeli bir ekip. Kalecimiz Leo Franco’nun onları tanıması avantaj. Kadro yapılarını fazla bozmadılar.

Hemen hemen aynı kadroyla devam ediyorlar. Sezona iyi başlamadılar. Kendilerine olan güvende azalma olabilir. Ama yukarılara çıkacaklarını düşünüyorum."

2

Haberin Devamı