Spor Neeskens: Yarışta biz de varız

Neeskens: Yarışta biz de varız

Paylaş
Neeskens: Yarışta biz de varız

Galatasaray Antrenörü Johan Neeskens, şampiyonluk mücadelesini son maça kadar sürdüreceklerini söyledi

Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan "Neeskens’le Soru Cevap" programına konuk olan teknik direktör Frank Rijkaard’ın yardımcısı Neeskens, sezon içinde gelişen bütün olumsuzluklara rağmen şampiyonluk şansları olduğunu vurgulayarak, "Mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki maçları kazandıktan sonra bu yarışın içinde mutlaka biz de varız" diye konuştu.

"BURSASPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Hafta sonunda Bursaspor ile yapacakları önemli maçla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Neeskens, "Bursaspor maçını kazanacağımızı düşünüyorum. Ali Sami Yen Stadı’nda kendi taraftarımız önünde onları yeneceğimizden hiçbir şüphem yok" ifadelerini kullandı.

"AGRESİF OYNAMAMIZ GEREKLİ"

Neeskens, şunları kaydetti: "Son iki maçımıza bakıldığında gösterilmiş iyi bir performans var, ama yapılan bazı hatalarımız da var. Bursaspor maçında bu hataları yapmamamız gerekiyor.

İlk dakikadan itibaren agresif oynamamız, bunu da tabii ki fair play çerçevesinde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Topa karşı agresif oynamamız ve en önemlisi rakibi oynatmamamız, top bize geldiği zaman da basit oynamamız gerekiyor.

Ayağa pas yapıp, topun kontrolünün bizim elimizde olması gerek. Onun dışında defans, orta saha ve forvet bloklarımızın birbirine yakın oynaması gerekiyor.

Çünkü çok önemli bir maç, ligin bitimine 4 hafta kalmış ve şampiyonluk yolunda en önemli rakibinize karşı oynuyorsunuz. Kazanırsanız puan farkı 2’ye düşüyor. Bunu kesinlikle hissetmemiz gerekiyor."

Haberin Devamı