Faik Gürses Nefes nefese
HABERİ PAYLAŞ

Nefes nefese

Haberin Devamı

Göz hizamdan bir el geçti, yukarıya doğru baktım. Bu filelerüstü kızın boyu bitmek bilmiyordu. Gamova buymuş. Filelerüstü bir yaratık. Topu kaldırıyorsunuz, o filelerüstünden bakıp neresi müsaitse oraya vuruyor. Maçı nefes nefese Fenerbahçe aldıysa, bu tüp geçit kızın eline borçludur. Gamova maçı çevirdi
Ama oyunun buraya gelmesinde Fenerbahçe Acıbadem’in pasörü Dirickx’in rolü büyüktü. Voleybolda pasör ne kadar önemliyse, Sarı-Lacivertli takımın Belçika’dan ithal ettiği Dirickx o kadar feciydi. Ben hemşehriler arasında kayırmanın sadece bizim ülkemizde olduğunu biliyordum.
Meğerse Belçika da bizden kopya çekmiş. Belçikalı hoca Jan de Brandt, Naz gibi bir pasörü kenarda oturturken, Dirickx’in sayesinde az daha finalden oluyorduk. 23-21’e gelinceye kadar bir ara tribünde Mehmet Ali Aydınlar’ın yüzüne baktım. O da neredeyse eseriyle övünemeyecek kadar acı çekiyordu.
Fenerbahçe Acıbadem’le Avrupa’ya açılan Mehmet Ali Aydınlar şimdi ne kadar övünse azdır. Bu final her şeyiyle onun eseri. Tabii ki 12 Fenerbahçe Acıbademli voleybolcu da bugünkü finali getiren bir başka faktördü. Bugünkü final altın madalyayı getirmese bile buraya ilk kez çıkan Fener’in gururu da büyük olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder