Spor Neill ayağının tozuyla antrenmanda

Neill ayağının tozuyla antrenmanda

Paylaş
Neill ayağının tozuyla antrenmanda

Galatasaray, hafta sonu oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Avustralyalı Neill da antrenmana katıldı

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat süren çalışmada, yeni transfer Lucas Neill de yer aldı.

Avustralyalı futbolcunun ilk çalışmasında istekli ve teknik hareketleri dikkati çekti. Kaptan Arda Turan, Lucas Neill’a samimi bir şekilde "Hoşgeldin" derken, tecrübeli oyuncunun takım arkadaşlarına hemen ısındığı görüldü.

Karla kaplı alt sahada yapılan idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından, birbirlerini sırtlarında taşıyıp, havada göğüs göğüse çarpışarak ilginç hareketler yaptılar. Futbolcuların bir hayli hırslı ve istekli olduğu gözlenen antrenman, dar alanda top kapma ve pas çalışması ile sona erdi.

KONDİSYONER CUADRAT’A KAR TOPU YAĞMURU

Antrenmanın ardından üst sahada tur atan futbolcular, bu sırada aralarında anlaşıp İspanyol kondisyoneri yere yıktılar ve hepsi birden Cuadrat’a kartopu attılar. Antrenman böylece eğlenceli bir şekilde sona erdi.

KEWELL VE NONDA RİSKE ATILMADI

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Kewell ile sağ ayak tabanında ağrı hisseden Nonda, saha şartlarının bozuk olması nedeniyle takımla birlikte antrenmana katılmadı.

İki futbolcu, üst sahada koşu yapmakla yetinirken, sakatlıkları süren Sabri ve Aydın da çalışmada yer almayıp tedavi oldu. Kewell’ın sakatlığının düzeldiği,

Nonda’nın durumunun ise 2-3 gün içinde kesinlik kazanacağı öğrenildi. Galatasaray, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Haberin Devamı