Spor Neill sezonu kapattı

Neill sezonu kapattı

Paylaş
Neill sezonu kapattı

Sakatlığı nedeniyle ülkesi Avustralya'ya giden tecrübeli oyuncudan kötü haber geldi. Tendinit teşhisi konan Neill'ın bu sezon forma giyemeyeceği ileri sürüldü

Ligde kötü günler geçiren Galatasaray’a, bir kötü haber de Avustralyalı savunmacı Lucas Neill’dan geldi. Antrenmanlara izinli olduğu için çıkmadığı açıklanan Neill’in, sakatlığı nedeniyle ülkesi Avustralya’ya gittiği belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, Antalyaspor maçı sonrasında sağ kasık bölgesinde ağrıları oluşan Lucas Neill’e, yapılan tetkikler sonucunda karın kasları alt yapışma yeri ile sağ iç kasık kaslarının yapışma yerinde tendinit tanısı konduğunu duyurdu.

Kulüp, Trabzonspor maçında 90 dakika yer alan Neill’in, daha sonra yönetim ve sağlık ekibinin izni dahilinde Avustralya’ya gidip kendi doktoruna kontrollerini yaptırdığını ve Türkiye’ye döneceğini duyurdu.

Ancak Lucas Neill’ın sezonu kapattığı ileri sürüldü.

Bu arada futbolcular pazartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmanın yaklaşık 1.5 saat sürdüğü ifade edildi.

Antrenmanın ilk bölümünde çabukluk çalışmaları yapıldıktan sonra, ana bölümde sekize sekiz taktiksel oyun gerçekleştirildiği ve çalışmanın çift kale maçla sona erdiği kaydedildi. Harry Kewell idmana katılmazken, Arda ve Ufuk’un tedavisi sürdü.

Haberin Devamı