Spor Neill transferi Ada basınında

Neill transferi Ada basınında

Paylaş
Neill transferi Ada basınında

Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da oynayan Lucas Neill'i transfer etmesi İngiliz basınında geniş yer buldu

Guardian gazetesi, Galatasaray’ın Neill’in transferiyle ilgili internet sitesindeki açıklamasını yayımlarken, Avustralyalı futbolcunun "Yeni takım arkadaşlarımla Pazar günü biraraya gelmeyi dört gözle bekliyorum" demecini sütunlarına taşıdı.

Haberde, transferin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Neill’in, "Everton’a geldiğimden beri her şeyi çok sevdim. Kulüp beni çok sıcak karşıladı ve takım arkadaşlarım harikaydı. Everton’daki herkese tek tek teşekkür edeceğim. Güzel zaman geçirdim ve takıma bu sezon için en iyi dileklerimi sunuyorum" ifadelerine yer verildi.

"TRANSFER BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU"

Daily Telegraph gazetesi, Avustralyalı futbolcunun Everton’ın internet sitesinde yer alan, "Bu transfer benim için sürpriz oldu" açıklamasına dikkat çekti. Gazete, sarı-kırmızılı takımın bonservis bedeli olarak İngiliz ekibine 800 bin sterlin ödeyeceğini yazdı.

Daily Mail gazetesi de Everton ile Avrupa kupalarında forma giyemeyen Avustralyalı oyuncunun Galatasaray ile bu fırsatı yakalayacağını yazdı ve sarı-kırmızılı takımın UEFA Kupası’nda Atletico Madrid takımıyla karşılaşacağını hatırlattı.

"BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAYACAĞIM"

BBC ise internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray’ın Neill’in bonservisi için 750 bin sterlin vereceğini ileri sürdü. İngiliz yayın kuruluşu haberinde, 31 yaşındaki deneyimli futbolcunun "Galatasaray’la sözleşme imzaladığım için ve Avrupa’da büyük hedefleri olan büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Galatasaray harika bir kadroya sahip" sözlerine yer verdi.

BBC, Galatasaray’da forma giyen Harry Kewell ile Neill’in milli takımdan arkadaş olduğunu, daha önce Aston Villa’da oynayan Milan Baros’un da sarı-kırmızılı takımda mücadele ettiğini anımsattı.

Haberin Devamı