Magazin Nejat İşler'in ayak parmakları da kesilmiş

Nejat İşler'in ayak parmakları da kesilmiş

Paylaş
Nejat İşler'in ayak parmakları da kesilmiş

Geçirdiği hastalık nedeniyle sağ elindeki iki parmağını kaybeden Nejat İşler'in ayak parmaklarını da kaybettiği ortaya çıktı

Septik şok nedeniyle 3 ay yoğun bakımda kalan Nejat İşler 22 Nisan 2014'te taburcu olmuştu. Bodrum’daki evine dönen Nejat İşler 13 Haziran’da tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’ne yeniden yatmıştı. Testler sonucu vücudundaki ödem artışı tehlikeli bulunan Nejat İşler’in 5 saatlik operasyonla sağ elindeki 2 parmağı kesilmişti.

AYAK PARMAKLARININ DA KESİLDİĞİNİ İLK KEZ ANLATTI



Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Nejat İşler, ayak parmaklarının da kesildiğini anlattı.

İşte Nejat İşler'in o röportajdaki ifadeleri:

Spor var mı hayatında peki? Gümüşlükspor dışında...

- Olmaz olur mu! Fırsat bulduğum zaman takımla idmana çıkıyorum zaten. Yazları plaj voleybolu maçlarımız yıkılır. Halı saha maçları yaparız kışın. Bazen masa tenisi. Basketbolu çok seviyorum, lisanslı da oynamıştım. Köyde henüz basket sahası olmadığı için oynayamıyoruz ama yakın bir zamanda Gümüşlükspor tesisinin içinde olacak. Bir de, el ve ayak parmaklarım kesik, akciğerin biri yarım olduğu için, çocuklar bana “fasulye” muamelesi yapıyor, kızıyorum.

El parmaklarının kesildiğini biliyorduk. Ayağında kaç parmağın kesildi?

- Rakam vermeye gerek yok.

Zorlanmıyor musun ayakta dururken, yürürken?

- Zorlanmaz olur muyum, ayağıma göre ayakkabı seçmeye çalışıyorum hep.

HASTALIĞI NASIL KAPTIĞINI KİTABINDA ANLATMIŞTI

Nejat İşler, uzun bir süre hastanede yatmasına sebep olan ve parmağını kaybettiği hastalığın nedenini de iki yıllık bir zamandan sonra ilk defa kitabında açıklamıştı. İşler, hastalığı sevgilisi yüzünden kaptığını yazdı. Nejat İşler hastalığıyla ilgili şu satırları kullanmış:

“Acayip bir grip salgını vardı etrafta. Köyde henüz bir vaka mevcut değil. Durumdan vazife çıkarıp bir manita vasıtasıyla ithal ettim virüsü.”


Merakla beklenen 'İkimizin Yerine'nin fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı