Magazin Nejat İşler yerinde duramadı

Nejat İşler yerinde duramadı

Paylaş
Nejat İşler yerinde duramadı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, BAL (Bölgesel Amatör Lig) 7'nci Grupta mücadele eden lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un lig ikincisi Afjet Afyonspor'u 3-2 yendiği maçta Gümüşlükspor yöneticisi ünlü oyuncu Nejat İşler maçı heyecanla izledi

BAL’ın 18’inci haftasına 41 puanla giren namağlup lider B.B. Bodrumspor, 34 puanla en yakın takipçisi Afjet Afyonspor’u konuk etti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı yaklaşık 4 bin kişi izledi. Karşılaşmada gol perdesini 11 dakikada ev sahibi ekip, Metin Telle’nin golüyle araladı. 19’uncu dakikada mor beyazlı konuk ekipten Coşkun Korkmaz eşitliği sağlayan golü atarken, 27 dakikada yeşil beyazlı oyuncu Agah Oktay Yılmaz’ın golüyle ev sahibi ekip yeniden 2-1 üstünlüğü yakaladı.

İlk yarısı bu skorla biten karşılamanın ikinci yarısında 51’inci dakikada konuk ekip Deniz Sert’in golüyle 2-2’lik eşitliği yakalamasına rağmen Bodrumspor 61 dakikada Metin Telle’nin golüyle yeniden bir farklı üstünlüğü sağladı. Liderliğini sürdürüp en yakın takipçisi ile puan farkını açmak isteyen Bodrumspor ile şampiyonluğun güçlü adaylarından Afjet Afyonspor mücadelesi ikinci yarıda daha da çekişmeli geçti. 83’üncü dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla Oktay Yılmaz’ın oyun dışı kalmasıyla karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Bodrumspor, maçta başka gol olmayınca sahadan 3-2 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

NEJAT İŞLER YERİNDE DURAMADI

Karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener ve Gümüşlüksporlu yöneticilerden ünlü oyuncu Nejat İşler’de yer aldı. Sona eren Muğla 1’inci Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Gümüşlükspor’un yanı sıra Bodrumspor’a da destek veren ünlü oyuncu, maç boyunca yerinde duramadı. Gümüşlükspor’a başkan olmak için Mart Ayı’ndaki kongrede aday olacağı konuşulan İşler, taraftarlarla tezahürat yaptı. İşler, genelde neşeli gözükürken, maçın heyecanlı ve gergin anların atmosferi de yüzüne yansıdı. Zaman zaman hakemin kararlarına tepki gösterip, hop oturup hop kalktığı Bodrumspor’un değerlendiremediği gol pozisyonlarında üzüldü.

ALKIŞLARLA UĞURLADILAR


Zaman zaman sportmenliğe yakışmayan görüntüler yaşanan yeşil sahalarda benzer görüntülerin yaşandığı bu hafta B.B. Bodrumspor-Afjet Afyonspor karşılaşması sonunda yeşil beyazlı taraftarlar rakip oyuncu ve taraftarları alkışlarla uğurladı. Sabah, Bodrum sahilinde kahvaltı yaptıkları öğrenilen iki takımın taraftar grubu karşılıklı dostluk tezahüratları yaptı. Karşılaşmanın bitiminde ilçeden otobüslerle ayrılan konuk takım oyuncuları ve taraflarını, mor beyaz atkı takan Bodrumspor taraftarları alkışlar ve "Hepiniz Allah’a emanet olun" tezahüratıyla uğurladı.

Osman URAS / BODRUM (Muğla), DHA)

Haberin Devamı