Magazin Nerdesin Birader 2. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Nerdesin Birader 2. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Paylaş
Nerdesin Birader 2. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Nerdesin Birader dün akşam ilk bölümü ile seyircisine eğlenceli dakikalar yaşattı. İlk bölümün yayınlanmasının ardından 2. bölüm fragmanını da yayınlayan Nerdesin Birader'de işler bundan sonra daha da karışacak

Nerdesin Birader'de Timur Acar’a; Deniz Can Aktaş’ın yanı sıra, Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler eşlik ediyor.


NERDESİN BİRADER DİZİSİNDEN DETAYLAR...


Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir komiserdir. Bir dizi talihsizlik sonucu Hindistan (Bollywood)'dan da sınır dışı edilen Yunus, ikizinin yerine polis olmak zorunda kalınca işler karışır. Üstelik bir de hiç derdi yokmuş gibi ikizinin ortağı Aslı’ya aşık olmuştur. Peşinden hiç ayrılmayan bir nişanlı, ansızın ortaya çıkan küçük bir kız ve içine düştüğü seri polisiye olaylar zinciriyle Yunus, kendisini adeta ‘hayatının rolü’nü oynarken bulacaktır.


NERDESİN BİRADER 2. BÖLÜM FRAGMANI



BEST MODEL FİNALİSTİ DENİZ CAN AKTAŞ NERDESİN BİRADER KADROSUNDA


2014 Best Model finalistlerinden olan genç oyuncu Deniz Can Aktaş, “Nerdesin Birader”de genç, zeki ve girişken “Ali” karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

24 yaşındaki genç oyuncu, best modellikten sonra kısa sürede gençlerin beğenisini kazandı. Sosyal medyada çok konuşulan yakışıklı oyuncu, usta oyuncularla birlikte FOX izleyicisiyle buluştu.

Haberin Devamı