Spor Neredesin Baros!

Neredesin Baros!

Paylaş
Neredesin Baros!

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Çek golcünün sakat olması yüzünden sıkıntı yaşadıklarını söyledi, “Ne zaman döneceğini ben de bilmiyorum. En azından 5-6 maçta ona güveniyordum” dedi

Cim-Bom’da Teknik Direktör Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılı takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak Manisaspor’la pazar günü oynayacakları maça değinen Rumen hoca, “Önemli 3 puan var ortada. Tehlikeli bir takıma karşı çıkacağız. Çok iyi hazırlanmamız ve kazanmamız gerekiyor. Hemen puana ihtiyacımız olduğu için futbolun iyi veya kötü olmasını pek önemsemiyorum. Önemli olan 3 puanı kazanmak, ondan sonra da diğerleri gelir. Şimdi sonuç önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Medyada çıkan transfer haberlerine açıklık getirmek istediğini kaydeden Hagi, Karabüksporlu Emenike’yi istediği iddialarını yalanladı. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, “Bunları spekülasyon olarak değerlendiriyorum. Transfer ile ilgili şimdilik herhangi bir düşüncem yok. Gidecek veya gelecek oyuncu listesi gibi bir şey hazırlamadım. Yöneticilerle birlikte çalışarak bunları yapacağız” ifadelerini kullandı.

5 yıldızlı takım hedefi

Gheorghe Hagi, sakatlığı yüzünden Çek Cumhuriyeti’ne giden Milan Baros’un yokluğundan olumsuz yönde etkilendiklerini dile getirdi. Baros’un durumuyla ilgili bilgi sahibi olmadığını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Kulüp doktoru ile görüşeceğim. Sakatlığının az süreceği düşünülmüştü. Maalesef sakatlığı nüksetti. Ne kadar takımdan ayrı kalacağını ben de bilmiyorum. Bu konuda önümüzdeki hafta gerekli bilgileri alacağım. Benim için iyi bir durum değil. Çünkü dönmesini bekliyordum. En azından 5-6 maç için ona güveniyordum” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın sezonun ikinci yarısında taşınacağı Türk Telekom Arena’yı henüz görmediğini belirten Hagi şöyle devam etti:
“Biliyorum ki 5 yıldızlı bir stat olacak. İnanıyorum ki 5 yıldızlı bir takımla oraya çıkacağız. Düşüncem ve umudum budur. Galatasaray, Avrupalı bir takımdır. Sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da başarılı olacak bir takım kurmak istiyorum.”

MİLLİYET