Spor Neslihan imzayı attı

Neslihan imzayı attı

Paylaş
Neslihan imzayı attı

Eczacıbaşı Spor Kulübü, milli voleybolcular Neslihan Darnel ve Elif Ağca ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı

Voleybolda Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde gelecek sezon büyük hedefler belirleyen Eczacıbaşı, bu yönde çalışmalarına erken başladı.

Sezonun bitmesinin hemen ardından transfer çalışmalarına başlayan Eczacıbaşı, transferin ilk bombalarını patlattı ve Neslihan Darnel ve Elif Ağca ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Neslihan ve Elif, kulübün Ayazağa’daki tesislerinde gerçekleştirilen ve başkan Faruk Eczacıbaşı, başkan vekili Erdal Karamercan’ın katılımıyla 2 yıllık sözleşmeyi imzaladılar.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Faruk Eczacıbaşı, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Herkesin tanıdığı iki arkadaşı aramızda görmekten mutluluk duymaktayız. 42 senelik kulübüz. Türkiye’de voleybolun tarihini yazdık. Bu, kaliteye yolculuğumuz oldu. Daha fazla başarı elde etmeyi hedefliyoruz. Bundan sonra zevkli ve çetin maçlar yaşayacağız" dedi.

Fenerbahçe Acıbadem’in bu sezonki başarısı konusundaki soruyu yanıtlayan Faruk Eczacıbaşı, "Rakamlar Fenerbahçe’nin performansının gerçekten başarılı olduğunu gösteriyor. Fenerbahçe gibi bir takımın olması bizi mutlu ediyor. Güçlü takımlarla lig zevkli geçer. Bu bize her zaman kendimizi yenilememiz gerektiğini öğretiyor" diye konuştu.

Eczacıbaşı Kulübü Başkan Vekili Erdal Karamercan ise 42 yıllık dönemlerinde çok sayıda kupa kazandıklarını ve Türk voleybolunun da Avrupa’da takım sıralamasında ilk sırada yer aldığını söyledi.

Karamercan, teknik heyet konusundaki soruyu da "Altyapıdan A takıma kadar 23 teknik elemanımız var. İhtiyaç hissedersek ekibi takviye ederiz" diye yanıtladı.

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ


Eczacıbaşı’nın yeni transferleri Neslihan Darnel ve Elif Ağca ise yeni takımlarına gelmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler. Son dönemde voleybol camiasında adından sıkça söz ettiren Neslihan, ellerinden geleni yapıp, yeni kulüplerini Avrupa’da ve Türkiye’de en yüksek yerlere getirmek istediklerini belirtti.

Milli oyuncu, Eczacıbaşı’nı okul olarak gördüğünü vurgulayarak, "Türk voleyboluna yaptığı yatırımı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yapamaz. Transferim mutluluk verici. Böyle büyük bir kulübün bünyesinde yer almaktan gurur duyuyorum. Oynamak istediğim bir kulüpte bulunuyorum. Buraya gelmek için kolay bir karar verdim" diye konuştu.

Eczacıbaşı’nın bir diğer yeni transferi Elif Ağca da Fenerbahçe Acıbadem’in sponsorluk desteğiyle son iki yılda başarılı olduğunu vurgulayarak, "Bu başarılar sezona özgü başarılardır. Acıbadem ile yaptıkları sponsorluk 2 yıllık başarı getirdi. Ancak Eczacıbaşı 42 yıllık bir kulüp. Gelecek sezon bu gidişatı değiştireceğiz" dedi.

Haberin Devamı

AA