Magazin Nesrin Cavadzade kimdir? La Casa de Papel'de oynayacak mı?

Nesrin Cavadzade kimdir? La Casa de Papel'de oynayacak mı?

Paylaş
Nesrin Cavadzade kimdir? La Casa de Papel'de oynayacak mı?

Nesrin Cavadzade son ayların en çok konuşulan ünlü isimleri arasında... Ünlü oyuncunun bu kadar popüler hale gelmesindeki sebe ise İspanyol dizisi "La Casa de Papel" ile anılması. İddiaya göre Cavadzade projede "İstanbul" karakterini canlandıracak. Peki Nesrin Cavadzade kimdir?

Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödüllü Nesrin Cavadzade'nin ismi bu sıralar, ortalığı kasıp kavuran La Casa de Papel dizisiyle anılıyor. Birçok filmde boy gösteren ve oyunculuğuyla büyük takdir toplayan Cavadzade edinilen bilgilere göre dizide "İstanbul" karakterine hayat verecek. Fakat şu an kesinleşmiş bir şey yok.

Haberin Devamı

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

30 Temmuz 1982 tarihinde Bakü-Azerbaycan'da dünyay geldi. 11 yaşında Türkiye'ye geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. "Yersiz Yurtsuz" adlı dizide başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. 2011'de Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde yer aldı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Kutluğ Ataman'ın filmi Kuzu ile 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. "Yangın Var" filmiyle ise Ankara Film Festivali'nde ve Sadri Alışık Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Cavadzade, Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Haberin Devamı

İlk rolü