Ekonomi Nestlé Satış Direktörü Erdem Çakır

Nestlé Satış Direktörü Erdem Çakır

Paylaş
Nestlé Satış Direktörü Erdem Çakır

Nestlé Satış Direktörü Erdem Çakır açıklama yaptı

Son yıllarda organize parekende sektöründe çok hızlı bir değişimi deneyimliyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına göre daha da belirginleşen farklı formatlar rekabeti daha da arttırıyor. Yerel Zincirlerimiz değişen rekabet koşullarına hızla ayak uyduruyorlar.

Ayrıca alışverişçilerimize doğru şekilde ulaşmak ve mağaza içinde ya da e-ticaret gibi yeni gelişen kanallarla alışverişçiye aradığı deneyimi yaşatmak konusunda ciddi yatırımlar yapmaktadırlar. Yerel Zincirlerimizin tüketiciyi yakından tanımanın sağladığı avantaj ve hızlı aksiyon alabilme yetkinliğiyle pazardaki güçlü konumlarını daha da sağlamlaştıracağına inanıyorum.

Organize perakende sektöründeki hızlı değişimden ve farklı formatların sınırlarının daha da ön plana çıktığından bahsetmiştik. Tüketici ihtiyaçları farklılaştığı ve herbir format farklı ihtiyaçlara cevap verdiği için formatlar arasındaki rekabetin artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Farklı bir kanal olarak değerlendirebileceğimiz e-ticaret payını daha da arttıracaktır. Nestlé olarak e-ticaret özelinde ayrı bir departman kurarak, perakende sektöründeki iş ortaklarımız gibi sektörünün geleceğine yatırım yapmaya bugünden başlamış bulunuyoruz.


Haberin Devamı