Magazin Netflix Kevin Spacey ile ilişiğini kesti

Netflix Kevin Spacey ile ilişiğini kesti

Paylaş
Netflix Kevin Spacey ile ilişiğini kesti

Hakkında cinsel taciz iddiaları bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'in Netflix’teki House of Cards dizisinin yeni sezonunun olmayacağını açıklayan Netflix, ünlü oyuncunun yeni projesi ‘Gore’ filmini de göstermeyeceğini duyurdu.

Taciz iddiaları sonrası Netflix’in Kevin Spacey’ye aldığı karar “House of Cards”la da sınırlı kalmadı.

Netflix’ten yapılan açıklamada, “Spacey’nin yer alacağı bir ‘House of Cards’ yapımına Netflix olarak hiçbir biçimde dahil olmayacağız” denilerek dizinin yayınlanmayacağına yapılan vurgu yinelendi.

Netflix, 58 yaşındaki oyuncunun hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği “Gore” adlı filmi de göstermeyeceğini duyurdu.

Aktör Anthony Rapp, 30 yıl önce kendisi 14 yaşındayken Spacey’in evinde düzenlenen partiye gittiğini, konukların ayrılmasının ardından Spacey’in kendisine tacizde bulunduğunu öne sürmüştü. Rapp’in bu sözleri üzerine Spacey özür dilemiş ve eşcinsel olduğunu yinelemişti.

Öte yandan The Sun gazetesi ise Spacey hakkında, İngiltere’de yaşandığı öne sürülen bir cinsel saldırı olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığını yazdı.

Buna göre 2008’de yaşanan olayda 23 yaşındaki adı belirtilmeyen bir aktör, Spacey’nin evinde tacize uğradığını iddia etti.

Haberin Devamı