Dr. Haydar Dümen Neticeye bakın
HABERİ PAYLAŞ

Neticeye bakın

Erkekler, ergenliğe yeni giren gençler ya da orta yaşlılar hiç fark etmiyor hemen hepsi cinsel ilişki sayısına takılıp kalıyor. Arkadaş ortamlarında birbirlerine abartılı rakamlar vererek bunu kafalarında büyütüyor ve sorun haline getiriyorlar. Beyler aklınızdan çıkarmayın; önemli olan sayı değil, ilişkinin kalitesi ve her iki tarafı da mutlu etmesi

[[HAFTAYA]]

Arkadaşlar 5 kez boşalıyormuş

30 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise sadece 1, bilemediniz 2 kere boşalıyorum. Sorun bende mi yoksa onlarda mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman her yönüyle mükemmel bir erkek olursun. Uzun yıllarını cinsel mutlulukla yaşarsın. Söylediklerim dışında gerisi hikaye.

Yırtılmış olabilir mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim acıyor deyince bıraktık. Eve gittiğinde iç çamaşırında biraz kan görmüş. Acaba kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, zedelenmiş olacağı daha akla yakın. Her neyse olan olmuş. Dikkatli olun.

Sevgilim durdurak bilmiyor

16 yaşındayım. Sevgilim her görüştüğümüzde ilişkiye girmek istiyor. Benimle bu yüzden çıktığını düşünmeye başladım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrularım, daha kız mısınız, erkek misiniz onu bile yazmıyorsunuz. Ama ne olursanız olun, her iki cinse de söyleyeceğim bir tek söz var; ya bu yaşta cinsel birleşme olur mu? Kız ya da erkek kardeşiniz aynı şeyi yapsa siz onay verir misiniz?

Orgazm olamıyorum

19 yaşında kızım. Sevgilim 24 yaşında. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz ama ben orgazm olamıyorum. Sevgilime yalan söylüyorum. Benim sorunum nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, yola devam ettiğine göre, tempoyu düşürme, aynen yürü. Umarım günün birinde evlenirsiniz. Eğer hâlâ orgazm sorunu yaşıyor olursan bunca bilge hoca ona bir çare bulur.

Acı çekiyor, kan geliyor

20 yaşındayım, yeni evliyim. Eşimle 2 gün önce ilişkiye girdim. İlk gün kızlık zarı bozulduğunda 1 gün boyunca ara ara pembe kan geldi. Yeniden ilişkiye girdiğimizde acı çekti, yine kan geldi.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, 3-4 gün cinsel ilişkiye ara verin. Bir yapılanma ve dinlenme süresi geçsin. Yavaş tempo ve kayganlaştırıcı yardımıyla kanamalar olmayacaktır.

Başıma ağrı giriyor

20 yaşındayım. Mastürbasyon sırasında çok şiddetli bir baş ağrısı hissettim. Birkaç gün sonra yeniden denedim, yine aynı şey oldu. Acaba sebebi nedir, tehlikeli olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanmıyorum. Çok sakin bir ortamda, uzanarak ve de duraklayarak 1-2 kere daha mastürbasyon yap. Baş ağrın olursa yeniden bana bir mail at, duruma bakalım.

Penisim uyuşuyor

16 yaşındayım. 1.79 boyunda ve 65 kiloyum. Pek mastürbasyon yapmıyorum ama penisim durup dururken uyuşuyor. Bir de sola doğru eğik. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım bir sorun olmayacak. Yapısal özelliklere benziyor. Ama yine de görmeden teşhis koymak yanlış olacağından bir üroloji uzmanına görünürsen iyi olur.

Neden adet görüyorum?

18 yaşında kızım. 2 haftadır adet görüyorum. İlişkiye de girmedim. Ne yapmam lazım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili yavrum, adet düzensizliği çoğu genç kızda görülür. Şimdilik yapacak bir şey yok. Zaten evlendiğinde düzelecek. Ama çok tedirginsen bir kadın doğum uzmanına sorarak ya da giderek ne olduğunu öğrenirsin.

İkincisi olmuyor

24 yaşındayım. İlk birleşmede ve boşalmada bir sorun yok ama ikincide bazen boşalamıyorum. Ya da çok uzun sürüyor. Sizce bu büyük bir sorun mu? Ayrıca ilişki sırasında aşırı derecede terliyorum. Sizce utandığım için mi böyle oluyor? Yoksa vücudum mu güçsüz?

CEVAP

Sevgili okurum, ikinciyi yapmayıverirsin. Bünyene saygı duy. Terlemen istem dışı sinir sisteminin canlılığından. Yapabilecek fazla bir şey yok. Zaten sorun yok. Hadi işinin başına.

Nasıl kalınlaştırırım?

25 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Ama sorun ince olmasında. Düzeltmenin yolu var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çapını büyütmek mümkün değil. Ama gerek var mı yok mu buna sen değil, eşin ya da partnerin karar verir. Bu deneyimlerden bir geç. Ortaya bazı alternatifler de çıkabilir.

Eşimi tatmin edemiyorum

2 yıllık evliyim, 30 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Kilom 95. Eşimi penis boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz var mı?

CEVAP

Tabii değerli okurum. Birden ona kadar önerilerimin dokuzu zayıfla, zayıfla, zayıfla. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulacağı için olacak 13 santim. Bu da yeter de artar bile. Hem de sağlığını korumuş oluruz. Ruhun da selamete çıkar.

BÖYLE SORU YOK!

13 saatte 9 tur attım

19 yaşındayım. Son zamanlarda fazla ilişkiye girdim. Bir keresinde 13 saatte 9 tur attım. Son ilişkimden 3 gün sonra mastürbasyon sırasında spermimin azaldığını gördüm. Acaba kalıcı bir sorun oluşur mu? Aman efendim, kıtlık gelecek de sanki spermin konservesine kalacakmışsın gibi bir soru soruyorsun. Bir limon kes yala, ağzın dilin sular içinde kalır. Kuru bir dilim ekmek al, yarısını bile susuz yutamazsın. Sorunun kısa yanıtı bu. 13 saatte 9 tur atmışsın. Başın dönmediği için dua etmelisin. Yani sana tam bir Türk genci diye madalya mı verelim? Doğada her varlığın kendine özel donanımı vardır. O canlılar birbirlerinden ne üstün ne de aşağıdır. Sadece yapısal rollerini oynarlar. İnsan yapısının mimarı aklı ve vicdanıdır. Çantanı aldın eline çıktın yola, peki değerli okurum bu yolculuk nereye?

GÜNÜN SORULARI

Bir haftadır sertleşmiyor

6 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Bir haftadır penisim sertleşmiyor ve erken boşalıyorum. Kondom ile ilişkiye girince de penisim yumuşuyor. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, revizyondan geçmen gerekir. Doktor yardımı sadece erken boşalman için olacaktır. Öteki sorunlar genelde evlilik yorgunluğundan, bıkkınlıktan, monotonluk ve vurgunlarından kaynaklanır. Bunların üzerine geçim derdi, gönül kırgınlığı da olursa, evlilik tablosunun renkleri solar. Altı yıllık evlilikte bir haftadır penis sertleşmiyorsa ne olmuş? Bu her yiğidin başına gelebilir. Bu ne telaş? Kondom kaliteli, ipek giysilere alışmış birine, yün çorap giydirmeye benzer. Neyse şimdilik arsız şımarığa fazla yüz verme, kendi haline bırak. Sana yalvaracağı gün gelecektir. Erken boşalmanın tedavisi için ise fazla bekleme, eşinin de hakkını yeme, hemen bir uzman hekime.

Prezervatif pitonumun kabusu oldu

25 yaşındayım. İlişkiye gireceğim zaman prezervatif takıyorum ancak pitonum hemen iniyor. Prezervatifi çıkarınca savaşa hazır hale geliyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Neden mi oluyor değerli okurum? Bunu bilmediğin için delikanlılığı sana yakıştıramadım. Piton var ya o piton taze ete yani canlı canlı yiyeceğe meraklıdır. Yakalar, sıkar, soluğunu keser, ardından yutar. Ne piton ama!.. Avlanırken gözleri ince hesaplar yapar. Tabii ki görüş alanını engelleyecek şeyler istemez. Yoksa kendi avı da yanlış hesap kurbanı olur. Buraya kadar bilgi aldın ve sanırım anlaştık. Sen hangi savaşa hazırlandın? O konuda da anlaşalım. Bu vahşi bir savaş mı yoksa mahalledeki arsa savaşı gibi mi? Millet yokluktan azgınlıkla savaşırken koca pitonun yanında senin fındık faresi gibi organın şımarıklığını ben anlayamadım. Elalem bir lokmasını bile bulamazken senin pitona bu durumu yakıştıramadım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder