Futbol Neustadter hocasını topa tuttu: Şaka sandım
Paylaş
Neustadter hocasını topa tuttu: Şaka sandım

Fenerbahçe'nin Rus stoperi Roman Neustadter, Alman basınına verdiği röportajda Schalke 04'teki günleri, Sarı Lacivertli kulübe transferi ve 2018 Dünya Kupası kadrosuna alınmamasıyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Rus stoperi Roman Neustadter, Alman basınına verdiği röportajda Schalke 04'teki günleri, Sarı Lacivertli kulübe transferi ve 2018 Dünya Kupası kadrosuna alınmamasıyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte 31 yaşındaki savunmacının Kicker'e verdiği röportajdan öne çıkan bölümler:

Haberin Devamı

"Schalke 04'te oynadığım dönemde işler kötü gittiğinde taraftarlar hep bir günah keçisi arıyordu. Belki de benim oyun stilimden kaynaklandı bu. Her şeyden önce bana yapılanlar eleştiri değil, kişisel hakaret ve bel altı vurmaktı. Koşu stilim veya başka bir şey... Her oyuncunun farklı bir oynama stili vardır."

"Zaten ben de gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu olmadığını biliyorum. Ben bir Gennaro Gattuso veya Andrea Pirlo değilim ancak her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve takım oyuncusuyum. Algının neden negatif olduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok. Eleştiriler oyunumla ilgili değildi ama takımdaki arkadaşlarım her zaman arkamda durdu."

"Schalke'den ayrıldığımda menajer Horst Heldt, bana yeni sözleşme teklifinde bulunmuştu. Christian Heidel görevi devraldığında onu onunla Mainz'da buluştuk ve ona teklifimi sundum. Bana geri döneceğini söyledi ama uzun bir süre boyunca kendisinden cevap alamadım. Sonrasında da zaten EURO 2016 başladı ve bunu unutmaya karar verdim."

Haberin Devamı
Kaynak: Yunus Dilber / Fanatik