Gündem Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü kimdir?

Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü kimdir?

Paylaş
Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü kimdir?

Nevşin Mengü'nün kardeşi Avukat Burak Mengü Twitter'dan yaptığı açıklamayla gözaltına alındığını duyurdu. Bu gelişmeyle birlikte "Burak Mengü kimdir?" araması yapılmaya başlandı.

Nevşin Mengü'nün kardeşi Avukat Burak Mengü gözlatına alındı. Burak Mengü Twitter hesabından "Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım nereye diyorum kimse söylemiyor kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum." diye yazdı.



Bu paylaşımın ardından "Burak Mengü kimdir?" sorusu sorulmaya başlandı.

BURAK MENGÜ KİMDİR?

Babası Şahin Mengü, annesi Filiz Mengü... Burak Mengü'nün babası Şahin Mengü, 23. dönemde CHP'den Manisa milletvekili seçilmişti. Babasının asıl mesleği avukatlık. Annesi Figen Mengü ise ev kadını...

Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü baba mesleğini seçip hukuk eğitimi almış. Avukatlık yapan Burak Mengü kardeşi Nevşin ile çok yakın bir ilişkiye sahip. Nevşin ve Burak Mengü tam bir spor delisi.

Nevşin Mengü ile kardeşi Burak Mengü bisiklet, koşu ve yüzme meraklısı. Her ikisi de bu tarz aktiviteleri ve özellikle büyük koşuları kaçırmıyorlar.