Magazin 'New York'ta 5 Minare İbo'ya teklif edilmiş

'New York'ta 5 Minare İbo'ya teklif edilmiş

Paylaş
'New York'ta 5 Minare İbo'ya teklif edilmiş

İbrahim Tatlıses, HT Magazin yazarı Rahşan Gülşan'a Mahsun Kırmızıgül'ün büyük ilgi gören filmi New York'ta Beş Minare'nin yapımcı Sinan Çetin tarafından yıllar önce kendisine teklif edildiğini söyledi

SEVECENLİKLE SÖYLENİRSE KÜFÜR OLMAZ

Bayramda Dalaman’da verdiği konserde küçük bir hayranına "Vay küçük o....." dediği için kendisini eleştiren HT Magazin yazarı Rahşan Gülşan'ı yemeğe davet eden İbrahim Tatlıses, ilginç açıklamalar yaptı. Küçük kıza "Zilli" dediğini belirten Tatlıses kelimeyi "O kelimeyi de kullanabilirdim. Kelimelerin dişi ve erkek anlamları vardır, ben kelimeyi dişi olarak kullandım. Güneydoğu da bu laf sevecenlikle kullanılır ve küfür olmaz” dedi.

SİBEL CAN VE HÜLYA AVŞAR’I İSTİYOR

Olaydan dolayı üzgün olan İbrahim Tatlıses, kendisini sinemaya verdiğini söyledi. ‘Bayram’adlı filmin senaryo su üzerinde çalışan Tatlıses, Sibel Can ya da Hülya Avşar’la kamera karşısına geçmek istediğini açıkladı. Mahsun Kırmızıgül’ün York’ta Beş Minare filminin yıllar önce Sinan Çetin tarafından kendisine teklif edildiğini de açıklayan Tatlıses, kendisinin yönetmediği bir filmde rol almak istemediği için teklifi reddettiğini söyledi.

Haberin Devamı

"O.....'NUN" ARKASINDAYIM