Dünya New York'ta Türk koca dehşeti

New York'ta Türk koca dehşeti

Paylaş
New York'ta Türk koca dehşeti

New York'ta bir Türk, kendini aldattığını öne sürdüğü eşini öldürdü ve evini yaktı

Cinayet, York’ta çoğunlukla üst düzey gelir gurubun yaşadığı Long Island bölgesinin Lindenhurst kasabasında meydana geldi.

2000 yılında evlendikleri öğrenilen ve daha sonra boşanıp yeniden birlikte yaşayan Muhammed Karadağ ve Gülçin Karadağ’ın oturdukları, North Erie Caddesindeki evde sabaha karşı yangın çıktı.

Saat 04.00 saatinde duyulan patlama sesleriyle uyanan komşuların ihbarı üzerine eve gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Olay yerinde boş benzin bidonu bulan polis, evde yaptığı araştırmada kan izlerine rastladı. Polis, ifadesine başvurdukları komşularından Muhammed Karadağ’ın erken saatlerde kanlı bir kutunun içerisinde evde besledikleri kediyi kendilerine emanet ettiklerini öğrenmesinin ardından durumdan şüphelenen bölge cinayet masası ekipleri, alarma geçerek evde bulamadıkları aileyi aramaya başladı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan arama, Karadağ’a ait cipin olay yerinden yaklaşık 25 km uzaklıkta "Sore Thumb" plajının girişinde bulunmasıyla sona erdi. Gail Karadağ'ın cesedi battaniye sarılı olarak arababada bulunurken, Muhammet Karadağ'ın ise aşırı dozda ilaç alarak intihar ettiği tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Muhammet Karadağ'ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis de soruşturmasına devam ediyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2616","2616","201008","2616-1.jpg");