Dr. Haydar Dümen Neyin peşindesiniz?
HABERİ PAYLAŞ

Neyin peşindesiniz?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Cinsel organ kaç santim, kaç kez ilişkiye girdin gibi sorular soruyorlar. Beyler, neyin peşindesiniz? Rekor denemelerine gerek yok. Önemli olan herkesin mutlu ve tatmin olduğu bir ilişki. Gerisi boş...

BÖYLE SORU YOK

Penisim donmuş gibi

17 yaşındayım. Arkadaşlarla kamp yapmaya gittik. Gece çok soğuktu. Sabah uyandığımda penisim sanki donmuş gibiydi. Hâlâ düzelmedi. Eski haline dönmesi için ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, penis için ‘Dibinden kopsun’, ‘Kediye köpeğe yem olsun’, ‘Suyu kurusun, çoluk çocuk yüzü görmesin’ gibi nice beddualar bilirim de “Donsun, buz kessin. Buzluğa konulmuş et gibi kendine gelemesin” diyeni duymadım. Eskimoları düşününce gülmeye başladı. Derin derin düşünürken kalp imdadıma yetişti ve “Patron ben oraya öyle sıcak kan pompalıyorum ki okurun hiç merak etmesin, o işi bize bıraksın, kafayı yemesin” dedi. Elçi olarak duyurulur...

Zar doğumda mı patlayacak?

Kız arkadaşımla defalarca ilişkiye girdim ama kan gelmedi. Kız doktora gitti. Doktor “Kızlık zarın çok esnek. Sadece doğum yaparken bozulur” demiş. Acaba bu bilgi doğru mu? Doğumda mı patlayacak?

CEVAP: Değerli okurum, arkadaşın kız oğlan kız. Neye göre? Kızlık zarına göre. Aslında o artık bal börek kadın. Lütuf mu, ceza mı bu kadına göre değişir. Örneğin; bu konuda dediğim dedik diyenlere bak. Partnerin “Kızım” derse, aksini doktor da kanıtlayamaz. Ortalama yüzde 25 dolaylarında kızlarda kızlık zarı esnek olup kanamaz. Yani zar yırtılmadan ilişki gerçekleşir. Penis, vajina ölçüleri de burada rol oynar. Sert, hoyrat ilişkilerde kanama daha çok olur. Her neyse pamuk ipliğine bağlı bu yaratılış olayı bazen kızların boynuna giyotin gibi iner. Değerli okurum, benim anlayamadığım doğruyu doktor söylemiş. Benden de onay istiyorsan onaylandı!

Karım neden böyle isteksiz

9 yıllık evliyim. 33 yaşındayım, karım 30 yaşında. Karım çok isteksiz. Ne onu öpmeme izin verir ne de ilişki için hazırlamama. İlgisizliği yüzünden bazen başka kadınları yönelsem de mutluluğu yuvamda bulmak istiyorum. Acaba karıma uyarıcı hap veya damlanın yararı olur mu? RUMUZ: TEKİN

CEVAP: Değerli okurum, erkeğin mastürbatörü, porno düşkünü olur da kadının frijiti olmaz mı? Bal gibi olur. Olmasa bile biz onun mutlaka frijit yaparız. Önce bütün duygusal, estetik yollarını kapatırız. Bir de önüne paravan çektik mi kocasıne bile açılamayan buz gibi namuslu! kadın yaratırız. Sonrası vahim... Sana gelince değerli okurum, sigara, ter, ayak ve ağız kokun varsa, iç ve dış çamaşırlarını sık sık değiştirmiyorsan, gereğinden fazla yumuşaksan ve evde kadının her işine karışıyorsan, her an peşindeysen, arada sırada dışarı çıkarıp yemeğe götürmüyorsan sana ben bile yardım edemem. Üstelik kadını dinlemeden de hiçbir şey diyemem.

Kızdan soğudum

25 yaşındayım. 20 yaşındaki bir kızın filmini izledim. Oradaki kızın yerine kendi sevgilimi koydum. Ondan beri kızdan soğudum. Sevdiğim insana bunu yapmak düşündürüyor. İşin içinden bir türlü çıkamıyorum

CEVAP: Değerli okurum, önünde engebeli bir yol var. Kuş değilsin ki uçup öbür tarafa geçebilesin. İnsansın el ele yürüyeceksiniz. Birbirinize yol gösterip engelleri aşacak, düz yola ulaşacaksınız. Bu konular aceleye gelmez. Cinselliği öğrenirken biraz da yaşamın felsefesini öğrenin. Ona göre davranın.

Ergenliğe neden girmedim?

15 yaşındayım. Ergenliğe hala giremedim. 1.52 boyundayım, 48 kiloyum. Penisim küçük. Bunun tedavisi var mı?

CEVAP: Sevgili okurum, biraz hormon takviyesi gerekebilir. Bunun için üroloji veya endokrinoloji uzmanlarına başvursan en azından gelecekte pişmanlık duygusu yaşamazsın. Ya da rahat edersin.

Adı ihanet değil mi?

20 yaşındayım. Yüzeysel birçok ilişkim oldu ama ilişkiye girmedim. Uzun süredir kız arkadaşım var. Evliliğe kadar başka bir kadınla birlikte olmak istemiyorum. Çünkü bunu ihanet sayıyorum. Bende mi bir sorun var?

CEVAP: Yavrum, yolun açık olsun. Karar senin, hayat senin. Bu konularda dışarıdan yönlendirmeler ters teptiğinde sorun yaratır. Kendini iyi tart, iki yıla kadar evleneceksen karar ayrıdır, 5-6 yıl sonra evleneceksen o karar da farklıdır.

Mastürbasyon gelişmemi engelliyor

17 yaşındayım. Mastübasyon yapıyorum ama yapmak istemiyorun. Çünkü bu gelişmemi engelliyor. İlaç tedavisi varmış. Sizce alayım mı?

CEVAP: Sevgilii okurum, ilaç tedavisi yok. Bu konudaki ilaçlar ya daha azdırıyor ya da uyutuyor. İlacın kendisi irade. Hapla beraber yuttuğun su da irade. Bir süre sonra sanırım yavaş yavaş azaltacaksın. Eğer kız arkadaşın olursa tabii ki mastürbasyonu unutacaksın. Başka yolu yok.

Cinsel isteğim artıyor

14 yaşındayım. Cinsel isteğim her gün artıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili çocuk frene bas. Spor yap, dersine çalış. Bir müzik aleti çal. Vücut çalışmaya git. Ailenle daha yakın ol. Artan zamandaki cinsellik duyguları da olacak o kadar.

Kalıtsal olabilir mi?

16 yaşındayım. 2 yıl önce ergenliğe girdim. O zamandan beri penisimde eğrilme var. Babamda da var, peyroniymiş. Kalıtsal olabilir mi, ilaç kullanmalı mıyım?

CEVAP: Yavrum, ilaç kullanmaya gerek yok. Babanla sorunun aynı değil. İleride sende de bu hastalığın görülme ihtimali herkesinki kadar. Yaşına uygun davranışlar sergile, spor yap, derslerine çalış, bol bol oku.

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kızın adeti 8 gün gecikti. 3 kez test yaptık, negatif çıktı. Sevgilim kanda gebelik testi yaptırmaya çekiniyor. Acaba hamile mi?

CEVAP: Değerli okurum, hiçbir şey yok. Testler “Yok” diyor. Ortada fol yok, yumurta yok. Ama sizde panik çok. Oturun oturduğunuz yerde ve dikkatli olun! Gerisini doğaya bırakın.

Bebek istiyoruz ama...

25 yaşında 10 aylık evli kadınım. Eşimle aramızda 25 yaş fark var. Bebeğimiz olsun istiyoruz ama olmuyor. Eşimin sperm sayılarında azalma mı var diye düşünüyorum. Bebeğimiz olması için nasıl bir yol izlemeliyiz?

CEVAP: Değerli okurum, sperm sayımı yaptıracaksın. Sen jinekolojik muayeneden geçeceksin. Her şey tamamsa, yollar düz gidecek. Ufak virajları da bizler çözeceğiz. Çocuğunuz 1 değil, bana göre 2 olsun, kardeş kardeş büyürler. Size de birer can sunan neşe kaynağı olurlar. Sonuçları bekliyorum.

Arkadaşlar 5 kez boşalıyorumuş

30 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise 2 kere boşalıyorum. Sorun kimde? Bu durum bende saplantı haline geldi. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman uzun yıllarını cinsel mutlulukla yaşarsın. Söylediklerim dışında gerisi hikaye.

Gebelik ihtimali var mı?

Bir hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik. Çok kısa sürdü, ben dışarı boşaldım. Sevgilim şimdiye kadar bir gariplik hissetmediğini söyledi. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, yüzde 99.9 hamile değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk gözyaşlarını sevmez ama bol kahkadan da hoşlanmaz. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder