Spor Neymar savaşını R.Madrid kazandı

Neymar savaşını R.Madrid kazandı

Paylaş
Neymar savaşını R.Madrid kazandı

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin imza attırmak istediği Neymar için Real Madrid kesenin ağzını açtı

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, Avrupa'nın birçok büyük kulübünün peşinden koştuğu Neymar'ın, eflatun beyazlılarla anlaştığını yazdı.

Gazeteye göre, Santos kulübü ile yapılacak pazarlıklarla sorun çıkmaması halinde, Neymar gelecek 6 sezon Real Madrid formasını giyecek.

Santos'un 19 yaşındaki golcüsü Neymar, geçen sezondan bu yana Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer listesinde başı çekiyor. İspanyol Marca gazetesi, Chelsea ve Manchester City'nin de peşinde koştuğu Neymar'ın, Real Madrid'de karar kıldığını yazdı.

Marca'ya göre Brezilyalı yıldız, eflatun beyazlıların 6 yıllık kontrat önerisini kabul etti. Gazete, Neymar'a yıllık 5 milyon euronun yanısıra, atacağı her gol için özel prim verileceğini yazdı.

Santos, Neymar'ın sözleşme fesih bedelini daha önce 45 milyon Euro olarak belirlemişti. Neymar geçtiğimiz günlerde, "Dünyanın en iyi futbolcusu olmak için Avrupa'da oynamaya gerek yok" sözleriyle Messi'ye göndermede bulunmuş ve şu anda en iyi futbolcunun kendisi olduğunu öne sürmüştü.

Arjantinli futbol efsanesi Maradona bu sözler üzerine, "Neymar da Pele gibi terbiyesiz. Şu anda dünya üzerindeki hiçbir futbolcu Messi ile kıyaslanamaz" demişti.

Haberin Devamı