Beden Sağlığı Nezleyi iyileştiren zil sesi

Nezleyi iyileştiren zil sesi

Paylaş
Nezleyi iyileştiren zil sesi

Japonya'da karşı cinsi cezbeden cep telefonu zili melodisinden sonra bir şirket, saman nezlesini iyileştirdiği iddia edilen bir telefon zilini piyasaya çıkardı

Merkezi Tokyo’da bulunan Telefon Zilleri Laboratuvarı, yeni telefon zilinin, cep telefonu burna tutulursa hastalıkları iyileştirebileceğini açıklarken, yeni cep telefonu zilinin Japonya’da çiçeklerin döllenme dönemiyle birlikte polen alerjilerinin ortaya çıkmaya başlamasına denk gelmesi dikkat çekti.

Saman nezlesini iyileştirdiği iddia edilen cep telefonu zilinin mucidi Matsumi Suzuki, zil sesinin yaydığı ses dalgalarının, burun içine yerleşen polenleri buradan söküp attığını belirtti.

Ürünü pazarlamakla yükümlü Index Corporation ise sonucun kullanıcılara ve kullanım şekline göre değişebileceği uyarısında bulundu.

Sağlık konusunda gerçek bir yararın garantisi olmadığını belirten şirketin sözcüsü, bu arada, saman nezlesine iyi gelen bu telefon zilini indirme sayısının, diğer zil seslerinden üç kat fazla olduğunu açıkladı.

Suzuki’nin laboratuvarı ayrıca, zayıflattığı, sigarayı bıraktırdığı, sırt ağrılarına iyi geldiği ve karşı cinsi cezbettiği iddia edilen cep telefonu zil sesleri de geliştirmişti. Şirket, kedi ve köpek seslerini insan diline çeviren bir yazılım da çıkarmıştı.

Haberin Devamı