Spor N'Guemo imzaya çok yakın

N'Guemo imzaya çok yakın

Paylaş
N'Guemo imzaya çok yakın

Bursaspor'da yabancı transferinde henüz imza aşamasına gelen futbolcu bulunmazken yeşil-beyazlı yönetim üç futbolcuya teklif götürdüğünü açıkladı

Steven Whittaker, Landry N’Guemo ve Scott Carson’a tekliflerini ileten Bursaspor şimdi gelecek yanıtları bekliyor. Bu sezon 3 kulvarda başarıyla mücadele edebilecek bir kadro oluşturmak için transferde yoğun mesai harcayan Bursaspor, Fransız ekibi AS Nancy ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo ile büyük ölçüde anlaştı.

N’Guemo için şartları zorlayan yeşil-beyazlı yönetim, bonservis ücreti ödenmeyecek olan futbolcuya yıllık alacağı ücret için kesenin ağzını açtı. Bursaspor, İspanya Ligi’nde oynamak isteyen tecrübeli futbolcuya 900 bin Euro teklif sunduğu öğrenildi.

WHITTAKER İÇİN YOĞUN MESAİ

Yılan hikayesine dönen Steven Whittaker transferinde her geçen gün değişik gelişmeler yaşanıyor. Futbolcuyla her konuda anlaşan yeşil-beyazlı yönetim, İskoç Rangers Kulübü’nün sürekli fiyat arttırmasından dolayı sıkıntı yaşıyor.

Bu transfer için uzun süredir yurt dışında bulunan yöneticiler, Whittaker’ı Bursasporlu yapabilmek için çok uğraştıklarını söyledi. Ertuğrul Sağlam’ın da mutlaka alınmasını istediği İskoç sağ bek ile ilgili yoğun temas halinde olduğunu belirten Transfer komitesi üyeleri İskoç futbolcuyu Bursaspor renklerine bağlamak için çaba sarfediyor.

ALTIDORE KALACAK

Devre arasında İspanya’nın Villarreal kulübünden kiralanan ancak yeterli performansı gösteremeyen Jozy Altidore için teknik direktör Ertuğrul Sağlam kararını verdi.

Genç futbolcuyu yeni sezon kadrosunda da görmek isteyen Sağlam’ın bu konuda Başkan İbrahim Yazıcı ile görüştüğü ve kararını bildirdiği öğrenildi.

Bunun üzerine yeşil-beyazlı yönetim bonservisi Villarreal kulübünde olan siyahi golcü için görüşmelerini hızlandırdı. İspanyol kulübünün istediği bonservis ücreti sır gibi saklanırken, yönetimin uygun bir fiyata bu işi bitirmek istediği belirtildi.

OZAN’A İYİLEŞTİRME

Bursaspor, transfer gündeminde düşmeyen, Trabzonspor’un ısrarla istediği Ozan için 2 milyon liralık yıllık ücret teklif etmesi üzerine yeşil-beyazlı yönetim de karşı hamlesini yapıyor.

Bursaspor yönetimi, Trabzonspor’a, "4 milyon Euro da verseniz Ozan’ı satmayız" yanıtını verdi. Yeşil beyazlı yönetim, 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan Ozan İpek’in yıllık ücretini 650 bin TL’den 1 milyon liranın üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı