Spor N'Guemo'ya menajer engeli

N'Guemo'ya menajer engeli

Paylaş
N'Guemo'ya menajer engeli

Fransa'nın Nancy kulübü ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu Landry N'Guemo'nun menajerleri yeni pürüzler çıkarınca, tecrübeli oyuncunun gelişi ertelendi

Libero oynayan 26 yaşında ve 1,73 boyundaki solak futbolcuyla her konuda anlaşan Bursaspor’un menajerlerle arasındaki pürüzü çözmeye çalıştığı, Kamerunlu milli futbolcunun 3 yıllık imza atmak için Bursa’ya geleceği bildirildi.

WHITTAKER GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın mutlaka alınmasını istediği, ancak Glasgow Rangers kulübü ile bir türlü bonservis pazarlığı sonuçlandırılamayan sağ kanat oyuncusu Steven Whittaker’ın transferinin zora girdiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetim bu yüzden listesinde bulunan alternatif futbolculara yöneldi.

CARSON ÜLKESİNE GİTTİ

Bursaspor’un renklerine bağladığı İngiliz file bekçisi Scott Carson, eşyalarını toplamak üzere ülkesine döndü. Ancak Carson’ın yarın yapılacak ilk antrenmana katılabileceği açıklandı.

İLK ÇALIŞMA YARIN

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18.00’de Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile start verecek. Yeşil beyazlı ekip, 7 Temmuz’a kadar Bursa’da sürdüreceği çalışmanın ardından Avusturya’ya geçerek, burada 14 gün boyunca yeni sezon için hazırlanacaklar.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı