Spor Niang çok mutlu

Niang çok mutlu

Paylaş
Niang çok mutlu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Senegalli futbolcu Mamadou Niang, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Niang, özellikle taraftarın kendisine havalimanıdaki ilgisinin çok etkileyici olduğunu kaydederek, "Bu karşılama benim için büyük bir sürpriz oldu.

Karşımda bu kadar taraftarı görmek beni çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul’u keşfetmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Transferinin nasıl olduğu ile ilgili bir soruya Mamadou Niang, şu yanıtı verdi: "Aslında biraz karışık. İlk başlarda Marsilya yönetimi beni bırakmak istemedi. Marsilya ve Fenerbahçe yönetimleri arasında oldukça uzun görüşmeler yaşandı.

Söylediğim gibi başlarda böyle gitti. Ama sonunda Marsilya yönetimi de benim kararıma saygı duydu. Ben Fenerbahçe’ye gelmek istediğimi dile getirdim. Transferimde yardımcı olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum."

"KOLAY BİR TERCİH"

Niang, "Fenerbahçe’ye gelmende tercih sebebin ne oldu?" sorusu üzerine "Kolay bir tercih oldu. Fenerbahçe yönetimi beni istediğini gösterdi. Bunun ışığında karar vermek de kolay oldu" diye konuştu.

"CISSE 'GİT' DEDİ"

"Fenerbahçe hakkında gelmeden önce neler biliyordun?" şeklindeki soruya ise başarılı forvet "Özellikle Dia, buranın harika bir kulüp olduğunu ve dünya kulübü olduğunu söyledi.

Ben de gelince bunu gördüm. Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve arkadaşım Cisse ile de konuştuk. Ondan da Fenerbahçe hakkında çok iyi bilgiler aldım. Cisse de Fenerbahçe’ye gelmemi tavsiye etti.

Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu Dia gibi o da söyledi. Fenerbahçe pek iyi bir sezon bitirmedi. İlk hedef şampiyonluk. Avrupa’da da Fenerbahçe’nin başarılı olması için elimden geleni yapmak istiyorum" yanıtını verdi.

2

Haberin Devamı