Spor Niasse'den veda mesajı

Niasse'den veda mesajı

Paylaş
Niasse'den veda mesajı

Akhisarspor Belediyespor'dan Rusya Premier Lig ekibi Lokomotiv Moskova takımına transfer olan Oumar Niasse, Akhisar'a ve takım arkadaşlarına veda mesajı gönderdi.

Geçen sezon Akhisar Belediyespor’a transfer olan Senegalli golcü Niasse, mesajında yönetime, teknik heyete, takım arkadaşlarına ve taraftara iyi dileklerini sundu.

Niasse, Akhisar Belediyespor’a veda mesajında şu ifadelere yer verdi: "Akhisar Belediyespor’daki herkese bana verdikleri sonsuz destek için, kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerine, hocam Hamza Hamzaoğluna ve ekibine, kulübümüz personeline, beni Türkiye’ye getiren ve her gün motivasyonumu sağlayan ağabeyim İbrahim Sonko’ya, beni evimde gibi hissettiren Akhisar Belediyespor’un eşsiz taraftarına, akigolara ve Türk halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Lokomotiv Moskova formasıyla kariyerimde yeni bir sayfa açmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Niasse, ülkesinin Ouakam takımında futbola başlayarak 18 yaşında profesyonel oldu ve 2012 yılında Norveç’in Brann ekibiyle ilk Avrupa deneyimini yaşadı. Senegalli futbolcu, geçen sezon transfer olduğu Akhisar Belediyespor’da 34 maçta görev yaptı ve rakip fileleri 12 kez havalandırdı.

AA

Haberin Devamı