Ekonomi Nidapark Bomonti'de satışlar başladı

Nidapark Bomonti'de satışlar başladı

Paylaş
Nidapark Bomonti'de satışlar başladı

Tahincioğlu’nun, Bomonti’deki yeni projesi ‘Nidapark Bomonti’de satışlar başladı

Projede yaşam, ofis ve alışveriş alanlarının yanı sıra meydan da var. Nidapark Bomonti’de daire fiyatları 714 bin liradan başlıyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Projemizle rezidans, ofis ve alışveriş alanları sunuyoruz” dedi.

Nidapark Bomonti’nin bölgenin ve şehrin yeni gözdesi olmaya aday bir proje olduğunu dile getiren Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise, “Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan oluşan Nidapark Bomonti; Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir karma proje” diye konuştu.


TARİHİ YARIMADA MANZARALI


İstanbul ve tarihi yarımada manzaralı Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daireler var. Nidapark Bomonti Teras ise 1+1’den 4+1’e kadar alternatifler sunuluyor. Proje içerisinde kapalı ve açık yüzme havuzu, havuz çevresinde dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu bulanan projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis edilirken, kapalı otoparklardan doğrudan tüm dairelere asansör ile ulaşım imkânı bulunuyor.


PEŞİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM


Projeden ev almak için yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz, 61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz imkânı veriliyor. Peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 15 indirim yapılıyor.

Haberin Devamı